Eseul săptămânii | Rapid și CSO Voluntari în frăția prostiei și a mârlăniei * Rapid subminează naționala

 

Rapidul vrea să sărbătorească aniversarea de 100 de ani (în 2023) cu tot felul de performanțe. Deocamdată sărbătorește cu prostie și cu mârlăneală. Cică și-au renovat și modernizat sala de sport. Mai modernizați-o o dată, proștilor! 😊 Cum v-a dat prin cap să puneți pe jos parchet de culoarea șobolanului inundat? Da, așa e parchetul sălii, de o culoare nedefinită, de parcă e pentru nunți, nu pentru sport. Marcajul pentru volei se amestecă cu marcajele pentru alte sporturi.

În meciul transmis duminică la tv (Rapid – SCM U Craiova), am văzut de la apropiere pe o extremă a Rapidului, pregătită pentru recepție, cu fesele bombate, iar un pic mai sus pe spatele tricoului scria: „Porțile ni se deschid”! 😂 Băă, io zic măcar pe timpul meciului, lăsați porțile din spate închise!

Cum m-a blocat fufa care ține pagina Volei Rapid (chiar numele paginii e tâmpit ales!)? Păi publica ea pe pagină o mulțime de foto cu scurte prezentări ale jucătorilor/jucătoarelor. Designul repetitiv a fost făcut de un idiot, care lipea „artistic” 2 rânduri cu numele jucătorului în cauză. Ei, când numele conțineau diacritice, amestecul rândurilor era caraghios.

 

Am criticat asta, dar pițipoanca, în loc să ia măsuri să corecteze panarama, s-a umplut de borș cu perișoare și de draci și zbang m-a blocat! 😊

Tot proasta aia face ce-a văzut și ea la alte proaste de fezbuc: pune adresele către sursele video la comentarii! 😊 Da, există moda asta tâmpită printre proștii de fezbuc.

Dar cel mai groaznic lucru pe care-l face această adunătură rapidistă, este subminarea echipei naționale. Când am auzit că centrala Diana Ariton, unul din stâlpii de bază a naționalei, a ajuns la Rapid (echipă cu aspirații la titlu), m-am bucurat. Am zis că e un loc foarte potrivit pentru dezvoltarea ei. Când colo, străinele babete Cross (30a) și Dimitrova (30a) i-au suflat postul de titulară de sub nas. Din 3 meciuri (10 seturi), Ariton a jucat titulară un singur set. Iar în acel set nu a primit nicio pasă de atac. Nu ți se rupe inima când vezi atâta prostie distructivă?

Similar, proasta de la CSOV mi-a izbit un blocaj de-am văzut stele verzi 😊 Proasta asta, spre deosebire de proasta de la Rapid, a lovit fără niciun motiv. Doar poate pentru că CSOV o fi un club pupinc de-al lui Universitalu Cojocaru și a vrut să-și arate nervii pentru că l-am criticat pe năucul prezident de federație.

Postările de la CSOV sunt de toată pițiponceala, pline de romgleză și de litere multiplicate ca la prrroastttteeee.

Și proștii de la CSOV au un parchet de toată comedia, pe care sunt trasate suprapus linii pentru mai multe sporturi, ca la săraci. Mai mult, la CSOV, liniile de fund ale terenului de volei sunt înecate de reclame lipite aiurea pe podea. Oare cum de le-a dat prin cap așa ceva? Ia zi-ne tu, bă Lucică Mutulică Burtilică, e regulamentar așa? Nu te-a deranjat la arbitraj, Mondialule?

La astea mai adăugăm, filmarea psihopato-tâmpită a meciurilor. Transmisiunea meciului CSOV – CSML pe Facebook a fost o continuă zvâcneală și o continuă pierdere a mingii din cadru.

Și acu… să fim serioși, cum am putea să fim plăcuți unor asemenea cârpaci proști și mârlani?

Rapid și CSOV intră în galeria celor mai mârlănești cluburi de volei blocăcioase, alături de CSM Lugoj și de Arcada Galați. Aplauze!

Comentezi?