SUPERCUPA RO (F) 2022 | Cea mai neplauzibilă variantă de finală * Finala tricourilor tâmpite * Pentru prima dată în istorie CSML câștigă un trofeu major * Jucărica lui Limbosu, baibai! * Cea mai bună jucătoare: Popa, nemeritat * Godacul îNȘelaru gâfâie

aqualine.ro/

 

Semifinalele (ieri sâmbătă)

CSO Voluntari – CSM Târgoviște 3 – 2 (25-21, 20-25, 25-16, 24-26, 15-12)
Spectatori: max 90

Prima surpriză a după-amiezii de ieri (sâmbătă) a venit dintr-o mai bună organizare a CSOV. Meci totuși slab. Chiar dacă au fost multe faze lungi, acestea n-au fost cu recuperări și cu pase spectaculoase, ci a fost un bambilici cu atacuri slabe. Media eficienței atacului a fost slabă pentru ambele echipe: 33% – 29%. Buterez (#3 extremă CSMT) ne-a dezamăgit profund, dar catastrofa a fost coordonatoarea CSMT, canadianca Robitaille. Dacă continuă așa, CSMT are asigurat locul 9 în campionat.

Cea mai bună jucătoare: Alexandra Babaș (#11 coordonatoare CSOV), acu… de-ar avea și caracter, dar nu are fufi. Are niște părinți care n-au reușit s-o educe.
Cea mai bună jucătoare de la CSMT: Mira Todorova (#7 centrală)
Cea mai bună marcatoare: Eli Uattara (#10 extremă CSOV), 23p, 33% (ha?) și cu 11p date adversarelor.

biciclop.eu

Blabla Blaj – CSM Lugoj 1 – 3 (22-25, 25-23, 26-28, 23-25)
Spectatori: cca 80. Mincinosul de statistician zice că 250 😊 Minciunile astea sunt necesare, probabil, pentru ca Limbosu să justifice sumele mare vârâte de el și de fârtatele lui liberal Dumitrel Județanu’ în tâmpitul proiect „Blajul, cel mai popular oraș din voleiul din Transilvania” (sau așa ceva e numele proiectului pe care milioane de euroi albeni s-au dus pe apa sârboaicelor). Ce fel de popularitate ar fi aia de adună 80 de spectatori?

Și blăjencele au pierdut printr-o foarte proastă organizare a jocului. Chiar omul lor de puncte, opusa Russu, a fost cea mai slabă jucătoare de pe teren și a încasat 8 blocaje. Antrenorul „blăjean” Ljubičić n-a avut nicio străbatere, nici măcar la mingea de meci (23-24). Parcă era din alt film. De zăpăceala blăjencelor au profitat lugojencele, cu un joc mai dinamic și cu o opusă Martiniuc în flăcări. Scorul blocajelor punctate: 7-13.

Cea mai bună jucătoare, cea mai bună marcatoare și cel mai eficient atac: Aliona Martiniuc (#20 opusă CSML), 30p!, 48%, așa da!
Cea mai bună jucătoare de la Blabla: Jovana Kocić (#6 centrală), 12p, 67%

Se vede treaba că aceasta e stagiunea în care Jucărica lui Limbosu se duce la vale și curând va face istorie ieșind din istorie.

O fi arbitrat meciul ăsta Lucică Mondialu?? Că noi n-am văzut decât 2 mâini și o burtă mare! O fi fost și restul corpului lui sexos?

Dacă cele 2 echipe eliminate joacă la fel și în Liga Campionilor, om mânca bătaie pe linie.


FINALA

CSO Voluntari – CSM Lugoj 0 – 3 (21-25, 23-25, 22-25)
Spectatori: cca 100!

CSOV n-a jucat chiar rău, dar s-a înnămolit exact la finalurile de seturi. Chiar în setul 2, pe care era cât pe ce să-l câștige. Dacă CSOV nu prea are om de făcut puncte, CSML a zburdat azi sub conducerea unei alte mașini de făcut puncte, extrema Ruban. Opusa CSOV, Hippe, a făcut 8p în tot meciul!

Cea mai bună jucătoare: Andreea Gemănariu (#1 centrală CSML), 9p, 56%
Cea mai bună de la CSOV: Nneka Onyejekwe (#18 centrală), 8p, 38%
Cea mai bună marcatoare și cel mai eficient atac: Elizaveta Ruban (#3 extremă CSML), 22p!, 45%
Cea mai bună recepție: Silvija Popović (#9 libero CSML)
Cea mai slabă jucătoare: Eli Uattara (#10 extremă CSOV)

Cum niciuna din cele 2 finaliste nu mai câștigaseră vreun trofeu românesc, cine l-ar fi câștigat, era pentru prima oară în vârf. Anul acesta a fost să fie CSM Lugoj câștigătoarea surpriză a Supercupei RO.
Antrenor: Uglješa Šegrt, care e bine alimentat de nevastă. Din porcușor la figurat se face și la propriu 😊

Pentru finală ar fi putut fi programat ca arbitru Lucică Mondialu, dar Limbosu de la Blaj, precum colegul lui de la Arcada Galați, și-a asigurat programarea arbitrului de casă Tudor Pop, așa pentru un sentiment de siguranță 😉 Da’ uite că nu l-a mai ajutat Dumnezeu pe Limbosu.

Iar o fufă de la tabela de scor a TVR ne-a derutat cu scorurile ei tâmpite.

A urmat festivitatea de premiere la care a participat și netotul de ministru al tineretului și „sportului”, cel cu limitele lui tâmpite privind jucătorii români din echipele sportive, dar s-a asortat bine cu netotul de preș al FRV, Universitalul Cojocaru Spirulină. Acesta, ca un credincios de-al lui Ghiulică Vișan, a organizat premierea tot cu fundul la publicul din sală, pentru că proștii au mânat iar publicul la tribuna B, ca să dea înșelător de bine la tv.

Cea mai bună jucătoare a fost desemnată, spre surprinderea tuturor și total împotriva cifrelor statistice reci, Georgiana Popa (extremă CSML)! Asta n-a fost nici pe departe cea mai bună nici la finală nici cumulat pe cele 2 meciuri, bă prostălăilor din conducerea federației!

Cea mai bună jucătoare, în cele 2 zile, a fost Nneka Onyejekwe (centrală CSOV) (și asta mare caracter de nesimțită) și au fost destule alte jucătoarea deasupra lui Popa: White, Gemănariu, Martiniuc, Babaș, Ruban… Ba chiar azi Popa a jucat slăbuț. Ce-o fi fost în capul tâmpiților din conducerea federației? Terci.

La festivitatea de premiere, tot în spiritul răposatului (la figurat) Ghiță Bombiță, Cojocaru a venit cu carul de medalii (în surplus) și a medaliat pe cine a apucat! Primarele Lugojului n-a primit medalie, bă Limbosule, dar a primit burduhosul vișănel Dan Brudiu, administratorul echipei CSML! Nu ți-e rușine, bă Brudiule panaramă, să te vâri la medalie? La ce competiție internațională ai mai văzut tu așa ceva? Sau nu te prea uiți la volei?

Nu s-a cântat imnul porno al clubului lugojean „De Kneu”, dar s-a pus maneaua uiardă cempions. Bă, Cojocarule, ați plătit drepturi de autor? Sau ați mers pe-o șmenozeală?

Alegerea Miovenilor ca gazdă pentru competiție a fost încă o imbecilitate a imbecililor din conducerea FRV, Nicolonțea. Cum așa? Un oraș fără volei??

Observăm ce antrenori slabi la minte avem. Au prins ei cumva chestia cu sideout, dar încă nu pricep însemnătatea breakpoint-ului! Băă! Acolo se câștigă setul! Cu breakpoint-uri.

Cele 2 finaliste au tricouri tâmpite, din alea de unde nu se înțeleg numerele și numele jucătoarelor. CSOV le-a schimbat azi cu o variantă mai bună, dar CSML al prostovanului de Brudiu are și al 2lea set tot tâmpit. Mai dă-ți o medalie, bă!


 

Colțul lui îNȘelaru

Grăsunul a spart-o-n fericire când a trebuit să fugă repede înapoi la postul de comentator. L-a apucat toată gâfâiala când a ajuns. 😊 Mai lasă, bă, friptanele și copanele, că poate dă diabetul peste tine.

Și iar are săracul de mare comentator probleme cu numele străine. Pricepem, e greu când n-ai multă carte. Astfel s-a înecat la M’Kaela Shanice White, la Saskia Hippe. Ce să-i cerem când el nu știe nici numele româncelor. De mai mulți ani se chinuie cu „Onyejekwe”. Ne-am străduit să-l învățăm, am rezolvat problema în mare parte, dar treaba cu KWE nu-i iese să-l pici cu ceară 😊. La fel are probleme cu Kapelovies și cu Gemănariu.

Mâcaela, cum zice prostoboul, ar fi „M’Kaela”. Asta e o variantă sucită și incultă pe care părinții lui White au ales-o în loc de normalul „Michaela”. Pronunția în variantă americană ar fi la fel: [mă.KEI.lă]. Saskia, fiind nemțoaică, numele-i se pronunță cu Z [ZAS.ki.a].

Desigur, e și el din ăia care zic „Bucureștiul”, „Voluntariul” 😊 Maimuța aude, maimuța repetă.

ottobroker.ro

Grăsanul delirează în fiecare an că avem un campionat (feminin) tot mai puternic, când se vede cu ochiul liber că-l avem tot mai slab. Căci golănașul gras nu vede și echipele din jumătatea a 2a a clasamentului.

Perle:

Andreea Gemănariu: Lacrimile își spun cuvântul! 😆 (Dar când ai blocat ca o nesimțită, atunci nu aveai lacrimi?)
Georgiana Popa: Eu sunt mică și vreau să fac performanță mare. 😊 (Ai să faci, dada, cu caracterul tău, o să-ți ajute Dumnezeu sigur)
îNȘelaru: Punct uriaș! (Așa e când chiulești de la orele de geometrie) 😂

Comentezi?