# **FEICNIUZ AUTENTIC |** A ORDONAT **GHIULANGIUL AUREL** SĂ NU SE CÎȘTIGE FINALA FOTE?…

aqualine.ro/

# **FEICNIUZ AUTENTIC |** A ORDONAT **GHIULANGIUL AUREL** SĂ NU SE CÎȘTIGE FINALA FOTE?

Cum se explică incredibila cădere a fetelor în finala FOTE după un prim set foarte frumos, moment în care s-au transformat în Blabla Blaj de la bătaia cea mai istorică din vreo finală a Ligii Campionilor (cea contra VakifBank)? „Antrenor slab, dezorientat“? E și ăsta un răspuns, deși tot acel antrenor le-a adus în finală…

ottobroker.ro

Surse din străfundurile ferevișului ne informează că, după primul set, bulibașa **Ghiulică** ar fi dat ordin ca fetele Sub-18 să nu cumva să cîștige finala. Nu că ar fi primit și el ordin de la **Putin**, ci pentru că era foarte îngrijorat de cît **AUR** a putut cîștiga voleiul românesc vara asta! Băieți au cîștigat **AURUL **de la Liga de… Argint (sic!), fetele așijderea… Deja e prea mult **AUR** internațional în voleiul românesc, iar **AURUL** trebuie să rămînă doar fudulia și simbolul președintelui ferevișului! Că așa e tradiția în satul lui: cu cît ai mai mult **AUR** și îl expui – ghiul, ac de dravată, verighetă, brățară, colan, zgardă, scobitoare, inele pe degetuțili de la picioare – cu atît arăți bogăție și putere. Ca să crape dușmanii. Așa că, pe timpul mandatelor lui, cele 4 trecute și cele 4 viitoare, nu se mai permite cîștigarea de **AUR** în competițiile internaționale, ca rămînă impresionant doar **AURUL** lui personal.

**Consiliul Slujitor** e posibil să ia o decizie în acest sens, dar deocamdată sînt risipiți cu toții prin concedii minunate și nu mai are nici cine să scrie pe pagina leșinată de FB a ferevișului despre marele succes istoric al fetelor de la Baku.

creditfix.ro

Aceleași surse ningea zic că **Ghiulangiul** s-ar gîndi să-și schimbe numele din **Gheorghe** în… **AUREL**! 🙂

Comentezi?