# **Florin Grapă** (antrenor Știința Bacău), după meciul **Medicina Tg Mș – Știința 1–3**,…

# **Florin Grapă** (antrenor Știința Bacău), după meciul **Medicina Tg Mș – Știința 1–3**,…

# **Florin Grapă** (antrenor Știința Bacău), după meciul **Medicina Tg Mș – Știința 1–3**, exclusiv pentru ***Volei România***:

Eu sunt mulțumit că am debutat cu victorie. Nu mă declar foarte mulțumit de jocul prestat de echipă, dar 2 săptămâni am stat fără să ne antrenăm (29 sep – 11 oct), am stat în izolare. Am reluat pregătirea pe 12 oct. Dacă mai punem și faptul că ultima achiziție, **Čikiriz Nataša**, a venit joia asta sau miercuri, atunci ai filmul complet. Sunt mulțumit că am luat cele 3 pct și mergem în continuare. Sperăm și mâine cu Medgidia să facem la fel.

Mai mulțumit sunt că toată lumea e validă. Toată lumea a trecut cu bine testul [covid], am ieșit negativi toată lumea, toți cei 16 delegați…

**VR**: Și azi ați trecut cu bine și testul de joc și ați ieșit pozitivi cu 3 pct… 😊

**FG**: Da, obiectiv îndeplinit. Nu știu cum s-a văzut pe Internet, dar echipa din Tg Mș e una bătăioasă. Având în vedere că erau pe teren propriu, am zis după primul set că vom avea probleme mari. Am pierdut primul set la 16 și l-am câștigat pe următorul tot la 16, apoi unul la 17 și unul la 18.

Comentezi?