Florin Voinea (antrenor CS Medgidia), în T12, exclusiv: Probabil nu multă lume ne vedea în această postură.

aqualine.ro/

 

Au fost 2 meciuri în care stresul și-a pus amprenta asupra evoluției echipei. Am simțit acest lucru pe măsură ce ne-am apropiat de finalul primei faze a campionatului. Știam că fiecare punct e important. Jucătoarele au jucat cu un oarecare trac. De aceea, la primul meci [contra Dinamo] n-am reușit să gestionăm foarte bine momente de joc, care, de multe ori, le gestionam mult mai bine. Azi, cu un adversar mai slab [FC Argeș], am reușit, totuși, să ne impunem destul de categoric și să ne atingem obiectivul. Aveam ca obiectiv o calificare pe un loc de cupe europene. Ne bucurăm foarte mult că am reușit acest lucru și că vom fi în continuare în compania celor mai bune echipe din campionatul românesc. Din punct de vedere al clasării noastre, este o surpriză. Probabil nu multă lume ne vedea în această postură. Proiectul [nostru] a avut stabilitate, continuitate și asta ne a permis să realizăm acest lucru.

VR: Și cu puțin „noroc” de la conjunctura covid, că ați fost loviți la Cupa RO, exact când aproape că n-a fost nicio influență pentru campionat.

FV: Covidul a influențat mult acest campionat. Fiecare a gestionat cum a putut această problemă, Au fost echipe mai puțin norocoase, [altele] mai norocoase… Nu putem ști ce se întâmpla fără această situație specială…

VR: Știm! Mergea Lugojul pe locul 4! 😉

ottobroker.ro
bijubox.ro

FV: Un dezavantaj a fost că noi n-am jucat în fața propriilor suporteri. Noi, la fiecare meci, aveam un aport consistent al publicului în evoluția noastră. Și acest lucru a contat. Ne-am jucat șansele corect, am avut o evoluție constant bună pe parcursul campionatului și cred că această poziție ne reprezintă foarte bine.

VR: Câte meciuri crezi că o să câștigați în faza a 2a (din cele 6)?

FV: Îmi doresc cel puțin un meci pe turneu. Dacă n-aș câștiga niciun meci, pentru mine ar fi dezamăgitor.

Comentezi?