În ce hal îi răspunde agramatul președinte al FRV, Cojocaru Adin, unui utilizator de FB

aqualine.ro/

 

Pe 7 feb 2021 la ora 17:52, agramatul de Profesor Univesital Adin-Dva-Tri Ocolește îi răspunde pe Facebook unui utilizator curios în legătură cu reluarea campionatelor de preseniori. Dialogul a apărut sub postarea FRV despre terminarea campionatului de volei pe zăpadă.

Un simplu mesaj este de ajuns ca să ne cutremurăm de nivelul intelectual al celui care a ajuns președinte al FRV.

Mesajul lui începe pseudo-politicos, că așa l-au educat părinții: când intri undeva, zici bună ziua. Sau bună seara. 😊 Universitalul nu pricepe că Internetul e un mediu care funcționează diferit și ar fi o catastrofă dacă toți proștii și-ar începe postările cu saluturi.

Ne zice că există un ordin comun „dintre” MEC și MS! Cum poate fi, bre Universitale, un ordin „dintre”?? Data viitoare să scrii corect: „ordinul comun al MEC și al MS”.

bijubox.ro

Apoi „ordinul… prevăd”! 😊 Nivelul lui de inteligență ne arată că nu știe cum se acordă cuvintele într-o propoziție. Cu studii înalte la școala profesională, el probabil crede că acordul se face după apropiere! 😂

Despre modul în care ba scrie cu diacritice ba nu, hai să zicem că e un nivel de prostie de tolerat. Că doar, când și-a luat telefon scump, nu s-a gândit cum să facă să scrie românește corect.

Universitale, scoate virgula dintre „viitoare” și „putem”. Nu învăța cum să scrii de la Contabilul Constantinescu.

Ne-a plăcut cum ai scris „competitilor”. Poate e bine să nu mai facem risipă de litere duble. Bine că ești consecvent și scoți un „i” și din „juniori”. Poate similar îți schimbi și prenumele în ADN, că este de actualitate.

O repetiție supărătoare: „începerea competitilor, la început la junior”. Te înțelegem omenește: la orce om le sunt greu săși coordonează exprimarile când face propoziți mai lungi ca 4 cuvinte!

Și „la celelalte” ce? Dacă juniorii și cadeții sunt masculini, de ce vii cu „celelalte” feminine?

Spre final ne vorbește și despre speranțele sale, deci rămâne uman, și din nou ne lovește cu cețurile confuziei. „Eu speram ca aceste lucruri să le fi aflat”. Cine să afle, bre? Tu? Așa se înțelege.

Și, ca orișice om civilizat, ne salută și la ieșire! 😂

ottobroker.ro

După care continuă dialogul cu Iulian Duma fără să mai fie politicos salutător!

Măi Universitale, zi-ne, sigur ai terminat liceul? Și cum de-a fost posibil?

https://www.facebook.com/frvolei/posts/3839068412825759?comment_id=3839105496155384&reply_comment_id=3839141536151780

5 thoughts on “În ce hal îi răspunde agramatul președinte al FRV, Cojocaru Adin, unui utilizator de FB

  1. Se vede și entuziasmul lui copilăresc. Mai toate propozițiile le încheie cu semnul exclamării 🙂 Ori țipă la noi?

  2. E in nivelul mediu al managerilor din sistemul public românesc. Nu știu de ce ar exista alte așteptări

  3. 🤣Ar fi de ras ..daca situatia nu ar fi atat de albastra , in voleiul pastorit de univresitalul prof. doctor..bla bla Adin Dva Tri. Dar dar la cum se prezinta stimabilul, ( la titlurile cu care se impauneaza si care stim cum se iau in Ro) e chiar de plans ..cu lacrimi de crocodil… dar tu crezi ca lui chiar ii pasa ?De toata jena. Eu zic ca nu prea ii pasa si il doare chiar la basca .In felul asta iscusit a ajuns si pana aici , banutul curge de la FRV…leafa de universital merge si ea ..asa ca trai neneaca . Stiti vorba aia “caini latra ..caravana trece” ? Mi se pare ca pe asta o aplica cel mai bine si cel mai fidel, nea Adin …i se potriveste manusa ..si oricum altceva nu prea stie.

Comentezi?