Interesante dar ciudate știri despre un club cu echipe de volei, de handbal, ce…

Interesante dar ciudate știri despre un club cu echipe de volei, de handbal, ce aveau pretenții la primele locuri in campionat! Să fie o situație chiar așa sumbră la CSM București?!!!……. tot mai multe cluburi cu probleme duc la un campionat slab și atunci să nu ne mirăm de rezultatele slabe în competițiile internaționale!!!

https://www.facebook.com/groups/478036248922252/permalink/2588742104518312/
When this happens, it’s usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it’s been deleted.

6 thoughts on “Interesante dar ciudate știri despre un club cu echipe de volei, de handbal, ce…

  1. Din punctul meu de vedere ca un contribuabil corect,nu sunt de acord din bani publici sa se plateasca asemenea salarii,chiar daca se chiama Neagu,Lekici….Este ilegal ca primaria sa detina club profesionist,daca ea primeste bani de la buget.Pe mine nu m-a consultat nimeni daca sunt de acord sau nu.Rusine pentru cei incorecti.

  2. Mai citeam și în altă parte ce istorie are in spate CSMB fata de ȘTIINȚA BACAU????Asa ca din partea mea poate sa dispară sau sa faca un campionat in Bucuresti doar pt ei.Pacat pt jucătoare sau jucători care nu au nici o vina pt tot ce se intampla in sport in anii astia

  3. Adicătelea din divizia A a dispărut Steaua și urmează VM Zalău și CSMB?? Ghiulicăă! la loc la tragerea la sorți!

Comentezi?