LC-F 2019 Runda 2 tur :: VK UP Olomouc – Blabla Blaj 2 –…

LC-F 2019 Runda 2 tur :: VK UP Olomouc – Blabla Blaj 2 – 3 (25-23, 16-25, 24-26, 27-25, 13-15)
Spectatori: 850

Blabla Blaj s-a chinuit cu echipa cehească și nu a fost departe de a pierde meciul. Blabla arată la fel de slabă ca anul trecut și, la fel, se bazează doar pe o jucătoare care face multe puncte. Anul trecut a fost Cleger, anul acesta e Baciu.
Deși a avut un atac mai bun, echipa cehească a stat clar mai prost la celelalte aspecte. Dacă prinde marți o zi mai bună la blocaj și la recepție, sau dacă Baciu prinde o zi proastă, nu se știe cine merge mai departe în competiție.

Cea mai bună marcatoare: Ioana Baciu ( #1 opusă Blaj), 25 pct, eficiență 42%.
Cel mai bun blocaj: Nađa Ninković ( #3 centrală Blaj), 5 pct.
Cea mai bună recepție: Andrea Kossanyiova ( #1 extremă Olomouc)

„Marele“ comentator Stan ne-a agresat iar cu hiperbolizările lui necontrolate. Cică „foarte mulți specialiști“ zic că lupta principală în campionat va fi între CSM București și Blabla Blaj. De acord, dar care sînt acei specialiști „foarte mulți“??? Oare avem măcar 5? 🙂
Apoi cică Blabla Blaj face parte din marile echipe ale Europei pentru că e „vicecampioană“ europeană! Păi bine, mă maestre, ai dormit adînc în tîrlici cînd fuse cu finala? Ai picat de pe altă planetă? O faci pe niznaiu și nu-ți amintești cum a ajuns Blaj în finală după un șir uluitor de noroace? Nu ții minte că a fost cea mai urîtă și cea mai rușinoasă fnală din istoria Ligii Campionilor? Nu știi că din cauza Blajului s-a schimbat formatul competiției, ca să nu mai poată nimeni să-și cumpere locul în finală?
Ce naiba, bre maestre? Chiar nu mai avem creieri în cap?
Unde mai pui că ieri nu a fost în teren niciuna dintre jucătoarele (mercenarele) de bază din acea finală de tristă amintire.

Meciul posibilei adversare:
Sliedrecht Sport (NED) – Allianz MTV Stuttgart 0 – 3 (14-25, 22-25, 19-25)

Așa se face treaba, bre Darko Arena!

Comentezi?