Marea Adunare Generală : Ghiță Bombiță „analizează” sistemul competițional într-o exprimare haotică (4) AUDIO…

Marea Adunare Generală : Ghiță Bombiță „analizează” sistemul competițional într-o exprimare haotică (4) AUDIO…

Marea Adunare Generală : Ghiță Bombiță „analizează” sistemul competițional într-o exprimare haotică (4) AUDIO

Aveți acum și înregistrarea audio a „dezbaterilor” privind sistemul competițional.
Dincolo de exprimarea haotică, se constată comportarea abuzivă a lui Ghiță, care a transformat ceea ce trebuia să fie o dezbatere a Adunării Generale într-un fel de conferință de presă, unde el avea toate răspunsurile, toate soluțiile și toate adevărurile, și a contat la final numai părerea lui (adică a lui Valică Primărică?).

Este uluitor cît de prostească e această „organizare” de ședință de a vota întîi și a discuta mai tîrziu, cînd oamenii normali fac exact invers. Așa s-a procedat la unele dintre punctele de pe ordinea de zi: înainte de votare, au mai ridicat glasul unii cu cîte o observație, dar Ghiță i-a expediat repede: „La discuții, la discuții”…

„Discuția” asta despre sistemul competițional nu a rezolvat nimic. Vocile care s-au auzit, au fost, totuși, moi și servile.

În ciuda aritmeticii simple, pe care am explicat-o de cîteva ori, a protestelor unor oameni de volei mai inteligenți, dar și a situației actuale (în care se joacă majoritatea meciurilor de pomană și într-un ritm amețitor), Ghiță a „concluzionat în final” că același sistem va fi folosit și în campionatul viitor!

Trăim un coșmar din care nu reușim să ne trezim? Nu explodează mămăLIGA?


Comentezi?