CANDIDAȚI LA PREȘEDINȚIA FRV 2020 (2)

(Elvira Duinea)

(continuă de aici)

Continuam cu date (usor de verificat) din istoria cuplului horror visan & adin,dva,tri:

* Respectand ordinea cronologica, vorbim tot de acel fatidic an 2002, an in care, noua conducere ( fara cap si fara coada ) sub bagheta lui visan trimite Lotul National Feminin la CM din Germania, fara echipament !!! Sansa a venit de la jucatoarea Anca Popescu Bergman, care avand transfer in Germania, in ultimul moment a reusit sa le faca rost de echipament, astfel incat sa se poata prezenta la competitie. Buna ..nu ?! Dupa aceast CM, soldat cu un esec total (pe toate planurile), Cristina Parv , capitanul nationalei si cea mai valoroasa jucatoare a Romaniei, s-a retras definitiv de la Echipa Nationala. Tot in aceasta perioada sunt aduse la federartie, alte doua nulitati, pe post de antrenori federali. Este vorba de Ramona Sebe , pentru loturile feminine si Mihai Maier pentru loturile masculine, ambii proaspat absolventi de ANEFS cu “specializare volei”, si experienta zero !!! pentru fisa postului si care, cu siguranta, atunci au avut ocazia sa vizioneze, pentru prima data in viata, antrenamente si meciuri ale unui lot national de volei.

* Trecem la anul de gratie 2004: In acest an visan simtind gustul puterii, isi pune in aplicare, strategia vicleana, de a deveni presedinte fara sa mai astepte alegerile, la termen din 2005.

* Il pacaleste pe Presedintele Ovidiu Natea, care era mult prea ocupat avand si functia de Secretar de Stat, la Ministerul Agriculturii si-l convinge sa accepte alegeri anticipate in 2004, (prin nu se stie ce argumente, ca acestea sunt absolut necesare). Politicianul Ovidiu Natea , intelege intr-un final intentiile si strategia lui visan si incearca disperat, sa contramandeze in ultimul moment alegerile anticipate , nestiind ca sluga adin, dva , tri trimesese deja, in teritoriu, la ordinul lui visan, toate documentele si indicatiile regizorale necesare . Pus in fata faptului implinit si constatand ca jocurile erau deja facute, Presedintele Natea il face, in plina Adunare Generala, tradator pe ADIN COJOCARU si demisioneaza , astfel visan iese victorios , fiind ales presedinte. Prima grija a lui visan, ajuns in sfasit pe tron,a fost sa-si puna in miscare caracatita (reteaua) de informatori, turnatori, santajati si santajabili , inclusiv slugi obediente din ministerul educatiei , sistem care a functionat perfect de-a lungul vremii si a anihilat orice incercare de a-l inlatura ( asa cum s-a intamplat la alegerile din 2008 si 2012).

Atat pentru azi. Maine ne vom ocupa si de stimabilul candidat, adin , dva , tri.

Va urma !

(continuă aici)

Comentezi?