# **MIȘCĂRI DE TRUPE 2020 (3) |** „FRUMOASA” VREA SĂ ÎMPINGĂ PE DINAMO CĂTRE…

# **MIȘCĂRI DE TRUPE 2020 (3) |** „FRUMOASA” VREA SĂ ÎMPINGĂ PE DINAMO CĂTRE…
aqualine.ro/

# **MIȘCĂRI DE TRUPE 2020 (3) |** „FRUMOASA” VREA SĂ ÎMPINGĂ PE DINAMO CĂTRE TITLU * ȘI BESTIA?

Nu avem nici cea mai mică idee de ce Digi Sport o face „frumoasă” pe centrala **Nneka Onyejekwe** 😉 Cum la noi contează mai mult interiorul, ne gândim mai întâi la caracterul ei de vedetă fudulă. Adică nici pe departe frumos. De asemeni, nu știm de unde a aflat Digi Sport că Dinamo va juca în Liga Campionilor, dacă nu s-a publicat clasamentul campionatelor europene și nici numărul de locuri repartizate fiecărei țări.

ottobroker.ro

Dar partea cu câștigatul campionatului n-ar fi așa o himeră, mai ales dacă **Limbosu **de la Blaj s-a plictisit că bage 1 mil de ieuroi anual în jucărica lui personală, ca să vină la sala liceului 300 spectatori pe meci.

Dacă ea e „Frumoasa”, cine e „Bestia”, **Ștefan cel Mic din Ștefan cel Mare**? 🙂

klap.ro

[https://www.digisport.ro/alte-sporturi/e-timpul-ca-dinamo-sa-castige-campionatul-dupa-30-de-ani-frumoasa-nneka-onyejekwe-a-intrat-deja-in-lupta-846074](https://www.digisport.ro/alte-sporturi/e-timpul-ca-dinamo-sa-castige-campionatul-dupa-30-de-ani-frumoasa-nneka-onyejekwe-a-intrat-deja-in-lupta-846074)Voleibalista Nneka Onyejekwe va juca la CS Dinamo şi în sezonul următor, ea semnând un “contract de Champions League”, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

1 thought on “# **MIȘCĂRI DE TRUPE 2020 (3) |** „FRUMOASA” VREA SĂ ÎMPINGĂ PE DINAMO CĂTRE…

Comentezi?