# **MIȘCĂRI DE TRUPE 2020 (8) |** U NTT DATA STAȚIONAR Deși titlul acestei…

# **MIȘCĂRI DE TRUPE 2020 (8) |** U NTT DATA STAȚIONAR

Deși titlul acestei rubrici improvizate se referă la mișcare, la Cluj Napoca lucrurile (și persoanele) sunt staționare. U NTT Data e probabil echipa care va continua din toamnă cu cele mai puține modificări. Astfel echipa a renunțat la centrala **Ioana Vodă** (retrasă din activitate și fugită prin Anglia) și la marea coordonatoare creată la Toplița de marele antrenor **Macariena**, **Andreea Tămaș**. În schimb a venit coordonatoare **Natalia Preda** (ex-Rapid), cu același caracter ca **Tămaș**, și a cărei carieră s-a covidit (gripat!) fix după ce și-a ridicat fustele-n cap contra acestui blog. 😀 (Ea fiind pe atunci doar o copiliță îndrăcită.) Și a mai venit **Mara Dumitrescu** (extremă, 18a). A tunat și le-a adunat 😊

Deși în echipa aia or fi unele persoane mai normale la caracter, nu se poate trece cu vederea ghinionul pe care-l aduc acolo cu carul alde vișănelul **Parâia Parțâia**, șeful lor și nemernicul care a propus scoaterea din viața sportivă a lui **Dan Gîrleanu**. Probabil s-a simțit vizat direct de caricatura cu școala pupincuriștilor! 😀 Și nici cu **Trombițaș**, disprețuitoarea de moldoveni, nu ne e rușine,… poate să-i fie ei rușine. Iar lista scurtă se încheie cu fudula căpităneasă **Cocoș**. Așa o adunătură cenușie e menită din start să fenteze voleiul.

1 thought on “# **MIȘCĂRI DE TRUPE 2020 (8) |** U NTT DATA STAȚIONAR Deși titlul acestei…

  1. Ce ai cu copila Mara, ea nu are nici o vină ca fost sfătuită gresit de 2 obedienti ai lui Vișan ,Raicu Viorel (martorul de serviciu)si Laurentiu Magdas .
    Să stie lumea Cine ii sfătuiește pe copii in functie de interesele lor de grup.

Comentezi?