NEGRU LA NEGRU Penicilina – U Cluj : 3 – 0 (12, 23, 18)…

aqualine.ro/

NEGRU LA NEGRU

Penicilina – U Cluj : 3 – 0 (12, 23, 18)

Evoluția scorului:
Setul 1
8-7
16-9
20-10
25-12

Setul 2
8-7
16-12
20-17
25-23

klap.ro

Setul 3
5-8 !
15-16 !
20-16
25-18

Durată: cca 1h10
Spectatori: cca 120 (dintre care cei vreo 20 botoșăneni care au plecat la un moment dat)

Cînd le-am văzut iar în NEGRU, am înlemnit. Mi-am zis: „Văilei! Iar joc de vădane…”
Acu… noroc cu clujencele, că și ele tot frumoasa culoare NEAGRĂ au ales! Asta probabil ca să ne fie mai clar cum te trag niște energii negative spre coada clasamentului! Asta mai arată și că dorul lelii la Penicilina își are izvorul mai sus în club. Regulamentul zice clar că, anterior meciului, reprezentații cluburilor trebuie să discute și despre echipament, ca să nu intre echipele în teren cu aceleași culori. E a 2a oară în retur (la Iași) cînd echipele poartă aceleași culori pe teren.

Meciul a fost întîrziat cu cca 30-45 minute din cauza altui meci (minivolei feminin) tot prost programat, fix înaintea celui principal. Botoșanii au învins Iașii cu 3-1 (sau așa ceva; cui îi pasă?).

ottobroker.ro

3-0 : O victorie e o victorie, ar zice unii. Dar nu așa, cu ultima clasată, care abia a adunat 6 puncte (de clasament) în tot campionatul regulat. Nu e acceptabil să o lași să facă 53 de puncte (de joc), ba chiar să–ți pui problema că s-ar putea să-ți ia un set.

Nici o jucătoare de remarcat azi, la așa joc simplist, convențional, fără nici o sclipire și cu o viteză incredibil de slabă pentru Divizia A1. Un mic plus pentru Simona Mocanu care începe să lovească frumos și bine mingea de volei ca pe o minge de volei și nu ca pe una de baschet.

(Cele 2 confruntări din playoffs 9-12, impropriu numite playouts, pot avea ORICE rezultat. ORICARE dintre cele 4 echipe poate retrograda. Nici un sfat pentru pariori.)

15 thoughts on “NEGRU LA NEGRU Penicilina – U Cluj : 3 – 0 (12, 23, 18)…

  1. Nu e deloc de mirare să fie echipe care să nu vrea Divzia A1 din motive financiare. Cum ar putea foarte bine (foarte rău) fi cazul curînd și cu Știința Miroslava. Poate nu sîntem în stare să adunăm, într-o țară pîrlită, nici măcar o divizie A de 12 echipe.

  2. Corect. Chiar dacă ar fi ceva adevăr că SM nu mai vrea în A1, poate vrea CJ. N-ar fi rîsul curcilor să joace cele 4 echipe în playoffs cu dorința de a pierde? Să fie așa o luptă aprigă pentru cine pierde prima 3 meciuri…

  3. Aici e o chestie generala cu regulamentele astea oculte. Valabil si pentru fotbal si handbal si volei si toate sporturile. Toate regulamentele, de desfasurare a competitiilor, organizare interna, disciplina si nu-mi vine minte care, trebuie expuse fain frumos, cu trimitere de pe home page, pe site-urile federale. Sa le stie toata lumea nu numai INITIETII!

  4. E adevărat că o organizație de înaltă incompetență, cum e FRV, habar n-are cum să-și administreze profesionist paginile de Internet. Rareori vezi așa o varză de sit.

Comentezi?