9 thoughts on “(partidă dublă – sîmbătă și duminică)

  1. Imi doresc ca voleiul iesean sa redevina ce a fost acum multi ani.Sa fie Polivalenta plin ochi cum era cand se juca cu Dinamo,Rapid, Farul sau Bacau.

  2. Mihaiela ai fost acolo? ce vremuri! Trepidam de fericire la ce spectacol ni se oferea! Ana Chiritescu,Aurelia Ichim,Carolina Hatura,Nadia Sava,Geta Popescu, Mariana Baga Ivanov,Florentina Itu.Mariana Raevschi Zamfir,Doina Stoian,Ileana Dobroschi,Gabriela Coman,Danelia Donciu,Dana Sangeorgean,Marina Bejenariu,Marcela Gilca,Amalia Popa si toate celelalte ,respect! Nu stiu daca vreodata vom mai avea asemenea echipa! PS Sa nu uit surorile Gabi si Dana Bordei!

  3. In 1974 cand Penicilina a castigat campionatul eram in ultimul an de juniorat la clubul acsta .Am avut antrenor pe sotul Florentinei Itu.Dupa aceea am fost adusa la echipa mare unde am stat doi ani iar apoi am plecat la Stiinta Bacau.Eu iti spun un lucru, niciodata Iasul nu va mai avea asa echipa de volei.De fapt pot spune ca Iasul la momentul atual nu va mai avea la nici un joc de echipa vreun rezultat deosebit. Pacat ca este un oras mare dar mort din punct de vedere sportiv.

Comentezi?