[reamintire, mesaj în reluare] Am chibzuit să pun la cale și să testez un…

[reamintire, mesaj în reluare]

Am chibzuit să pun la cale și să testez un fel de concurs cu premii în bani (sume modeste, desigur!). Concursul va fi disponibil doar pe acest grup de Facebook și se adresează exclusiv voleibalistelor ieșene, mai precis celor care au jucat sau au fost rezerve oficial (deci au fost înscrise pe o foaie de arbitraj) în stagiunea 2014-2015 (de la 1 sep 2014 pînă în prezent), la oricare dintre cele 3 echipe ieșene, de la junioare în sus: Unirea, Știința, Penicilina.

Va fi o întrebare sau o problemă (logică, cultură generală ș.a.), iar cîștigătoarea va fi trasă la sorți din primele 3 răspunsuri corecte în ordinea expedierii.

Prima „ediție” va fi mîine, joi 19 mar. Întrebarea va fi postată la ora 21:00 sau cît se poate de repede după. Între timp, jucătoarele interesate trebuie să se asigure că folosesc corect Facebook (că găsesc mesaje, că nu pierd mesaje, că pot trimite mesaje, că reușesc să găsească postări anterioare la grup, că reacționează rapid la notificări), avînd în vedere că dispozitivele mobile au cam mătrășit comunicarea prin Internet. Puteți trimite un mesaj privat de test.

Comentezi?