Pe data de 22 august 2016, FRVolei a postat pe site-ul propriu modelul de…

Pe data de 22 august 2016, FRVolei a postat pe site-ul propriu modelul de…
aqualine.ro/

Pe data de 22 august 2016, FRVolei a postat pe site-ul propriu modelul de solicitare pentru eliberare/vizare licenta de antrenor.Am avut curiozitatea sa caut detalii despre licentierea antrenorilor in Statutul FRVolei si nu am gasit nimic. Singurul articol care ar putea fi invocat ar fi 62.1 litera n) care prevede ca atributii ale Colegiului Central al Antrenorilor:
“n) propune spre aprobare Consiliului Director cerinţele care trebuie îndeplinite de către antrenori, pentru a putea conduce echipa în campionat.”
Doar ca, hotararile Consiliului Director sunt publice si au fost postate pe site-ul oficial al federatiei si nu am citit nimic cu privire la aceste cerinte. Asadar, antrenorii sunt invitati sa depuna cerere de licentiere, fara ca acest lucru sa fie prevazut in statut si fara sa apara o hotarare a Consiliului Director in acest sens. Doresc sa-I sfatuiesc pe antrenorii “rebeli” sa se pregateasca bine pentru acest curs pentru a nu avea surprize. Ce se va intampla insa cu antrenorii care, din motive obiective, nu vor putea fi prezenti in perioada 1-2 septembrie 2016 la Izvorani, comuna Ciolpani, județul Ilfov, România ?
Din punctul meu de vedere, din momentul in care termina o facultate de specialitate, un antrenor nu mai are nevoie de “licentieri” pentru a sta pe banca la minivolei, sperante ,cadeti si juniori.
2 thoughts on “Pe data de 22 august 2016, FRVolei a postat pe site-ul propriu modelul de…

  1. a vazut cineva la vreun “curs” un antrenor strain ??? ………..voi cei care va duceti acolo si stati cu capul in pamant de frica sa nu va “exmatriculeze” visan, chiar nu aveti un pic de mandrie personala ?….de ce nu il trageti pe acest impostor de urechi? de ce nu-i trage-ti un sut in cur ?

Comentezi?