DESCHIDEM LISTA DE PROPUNERI PENTRU ADUNAREA GENERALĂ! Știm că foarte puțini dintre cei care…

aqualine.ro/

DESCHIDEM LISTA DE PROPUNERI PENTRU ADUNAREA GENERALĂ!

Știm că foarte puțini dintre cei care vor fi prezenți la Adunarea Generală din 28 mar, citesc postările din acest grup-blog. Iar dacă citesc, sînt prea blegi ca să-și spună cuvîntul în AG, mai ales dacă sînt în contradictoriu cu Ghiulică și cu șatra lui. Cu toate acestea, încercăm și anul acesta să venim cu propuneri de ameliorare a voleiului românesc și de corectare a activității dezastruoase a conducerii ferevișului. Cele mai multe propuneri din anii trecuți rămîn valabile și anul acesta și pot fi găsite la secțiunea Files/Fișiere a acestui grup.
Cine are curaj (și intelect) este rugat să-și adauge propunerile la comentariile acestei postări.
Și să le susțină la AG.

PROPUNERI AG 2019

– Demiterea grabnică a Ghiulangiului și a Consiliului Director și organizarea unei AG excepționale pentru noi alegeri. Constatarea ilegalității și nulității Consiliului Director ca fiind incomplet. O conducere coruptă și proastă va bloca mereu interesul finanțatorilor și al sponsorilor. Cîtă vreme mai tolerați actuala conducere, cluburile vor fi sărace.
– Să se invalideze toate încălcările regulamentelor comise de membrii Consiliului Director și să li se impute financiar consecințele (anulări de meciuri, anulări de titluri, anulări de campionate).
– Să se facă un plan de redresare a voleiului românesc după 15 ani de Epoca Neagră a Ghiulangiului.
– Să se constate formal și oficial că, de cînd e Ghiulangiul la conducere (2004), starea financiară a voleiului românesc s-a tot prăbușit, deși starea financiară a țării în ansamblu a crescut.

creditfix.ro

– Respingerea propunerii de modificare a statutului potrivit căreia, candidații la președinția FRV să aibă 10 ani de activitate în cadrul FRV. S-a dovedit că această activitate a fost catastrofală și a produs multă pagubă voleiului românesc. Dimpotrivă, să se propună ca să nu poată candida cei care au fost în structurile federației în ultimii 10–15 ani.
– Să se schimbe statutul în sensul că președintele, vicepreședinții și secretatul general să fie vorbitori de limba engleză la nivel mediu cel puțin, lucru certificat prin examinare înregistrată.

– Analiza modului în care Ghiulangiul a nenorocit gruparea Agroland și imputarea cheltuielilor de despăgubire președintelui actual și Consiliului Director. Inclusiv despăgubirile pentru jucătoarele și personalul tehnic care și-au întrerupt contractele prematur.
– Analiza modului în care Ghiulangiul l-a pedepsit crunt și ISTORIC pe antrenorul Bogdan Paul și imputarea cheltuielilor de despăgubire președintelui actual, Consiliului Director și membrilor celor două comisii: de disciplină și de apel.
– Identificarea „infractorilor din conducerea FRV“ menționați de fostul membru al CD, Cardoș.
– Renunțarea de urgență la serviciile avocaților Dîrlan și Fiul Baltei. Să se facă public ce saci de bani le-a plătit federația. Să se dea în judecată avocatul Dîrlan pentru prejudiciile financiare și de imagine aduse voleiului românesc (începînd cu redactarea tembelă a statutului și a regulamentelor).
– Să se ceară CD să respecte regulamentele și să nu le mai încalce după interese personale. Să se proiecteze un program competițional coerent și să se respecte, fără amînări, devansări, schimbări de gazde.
– Să se reglementeze ca orele de începere a meciurilor de divizia A să nu mai fie aberante. De exemplu, să fie după 17.00 sau după 18.30. Trebuie să se înțeleagă odată că voleiul e un spectacol PENTRU PUBLIC și nu se programează un meci pentru ca echipa vizitatoare să ajungă comod acasă.

– Acordarea importanței cuvenite prelucrării datelor statistice și renunțarea la statisticienii cîrpaci. Ultimii 2 ani au arătat că majoritatea cluburile nu sînt capabile să angajeze statisticieni competenți. Activitatea de statistică să fie repartizată acelor statisticieni care știu ce fac, chiar dacă aparțin altui club decît cel care are nevoie de acest serviciu.
– Datele statistice să fie un criteriu de bază în alcătuirea loturilor naționale și nu relațiile bune cu președintele federației. Titlul de cel mai bun voleibalist al anului să fie acordat pe baza datelor statistice și nu ochiometric.

roadelepamantului.ro

– În scop de propagandă și de reclamă, să se oblige antrenorii și jucătorii să comunice cu orice formă a presei, iar cei care refuză comunicarea, să fie sancționați sever (amendă, suspendare), mai ales la divizia A. Să fie amendate cluburile care stipulează în contractele antrenorilor și jucătorilor că nu au voie că comunice cu presa.
– Instituirea obligativității cluburilor de divizia A să transmită toate meciurile pe Internet (Youtube) în direct, în format video.
– Să se renunțe la stupida denumirea diviziilor A1 și A2 și să se revină la A și B. Să se renunțe la denumirile staliniste ale diviziilor de preseniori și să se adopte numele cu indicarea clară a vîrstei, după standardele internaționale.
– Să se rediscute numărul de jucători străini acceptabil într-o echipă și prezența în teren a jucătorilor tineri.

– Asigurarea unui mediu favorabil și atrăgător pentru cluburile private, spre care voleiul românesc trebuie să se îndrepte în defavoarea CSȘ-urilor uzate moral.
– Eliminarea restricțiilor din campionatele de preseniori, cu excepția limitelor de vîrstă. Așa-zisa „bază de selecție“ să nu mai fie privită cantitativ (numeric), ci calitativ.

– Să se decidă explicit ca președintele federației să nu poată fi și observator la meciuri, deși situația asta trebuia să fie de la sine înțeleasă.
– Excluderea din viața sportivă a arbitrilor care duc viață nesportivă, cei numiți în popor „gravizi“, burduhoși.

3 thoughts on “DESCHIDEM LISTA DE PROPUNERI PENTRU ADUNAREA GENERALĂ! Știm că foarte puțini dintre cei care…

Comentezi?