Penicilina – CSM București: 3 – 0 / Rezumat statistic Cea mai bună jucătoare:…

Penicilina – CSM București: 3 – 0 / Rezumat statistic

Cea mai bună jucătoare: Nicole Koolhaas ( #10 CSMB)
De la Penicilina: Melinda Șipoș ( #3)

Cea mai bună marcatoare: Jelena Alajbeg ( #17 CSMB), 12 pct
De la Penicilina: Alicia Perrin ( #9) și Vesna Sekulić ( #1), cîte 10 pct

Cele mai multe puncte din atac: Jelena Alajbeg, 10
De la Penicilina: Vesna Sekulić, 9

Cel mai eficient atac: Nicole Koolhaas
De la Penicilina: Alicia Perrin

Puncte din blocaj: Nicole Koolhaas, 3

Cea mai bună recepție: Jelena Cvijović ( #4)

Primul set a fost cîștigat de Penicilina prin merit, prin luptă dreaptă 🙂 Nu e clar ce a vrut să facă Dan Gavril cu 2 coordonatoare în teren. Pare că a folosit-o pe Stîngă ca pe un fel de falsă extremă, dar ea nu a dat randament deloc.
În seturile 2 și 3, Penicilina a avut tăria să rămînă în picioare în timp ce adversarele se băteau singure. 40% din punctele ieșencelor au fost primite cadou.
Penicilina se arată din ce în ce mai clar ca o echipă care cîștigă seturi mai mult din greșelile adversarelor. În același timp, echipa CSMB reușește se bată singură, așa cum am văzut și în meciul televizat din prima etapă, contra Alba Blaj.
Realitatea la Penicilina e că încă există haos. Nu s-a fixat un sextet de bază, iar centrii fac mare parte din munca atacantelor, la marcat puncte.

Sîmbătă, din nou comicărie, dar mai tare decît în stagiunea trecută! Nu numai că joacă Gavril antrenorul Penicilinei, contra același Gavril directorul LPS Piatra Neamț… Acum joacă și Gavril senior, contra Gavril junior! Rareș Gavril a fost oficializat drept antrenor principal la Unic LPS Piatra Nț. Vreun dubiu față de rezultatul posibil? 🙂

1 thought on “Penicilina – CSM București: 3 – 0 / Rezumat statistic Cea mai bună jucătoare:…

Comentezi?