PREDICȚII ȘI ZVONURI DE TRANSFERURI (F) (epis 3) Deci așa, trei gravide la Tîrgoviște,…

PREDICȚII ȘI ZVONURI DE TRANSFERURI (F) (epis 3)

Deci așa, trei gravide la Tîrgoviște, două la Lugoj… Nu știu ce antrenamente fac sîrbii ăștia!… Eu doar am zis că sîrbii e periculoși 😉 😉

Sobo va sări un an, iar cu copil mic la 30 ani, nu se știe dacă va mai reveni pe teren sau în ce stare sportivă va reveni.

Calotă e liberă de contract și ar putea rămîne acasă la Tîrgoviște, indiferent de scăderea finanțării.

Georgiana Faleș rămîne la Bacău.

CSM Lugoj va avea dificultăți în a-și păstra jucătoarele tinere, tot din cauza finanțării slabe și din cauza regulii cu jucătorul de sub 23 ani.

Medicina Tg Mș își va păstra majoritarea junioarelor valoroase (Alexandra Cauc, Eliza Inneh-Varga & co).

Planurile SCM Pitești sînt într-o marjă largă, dar, din nou, depind de finanțare.

Agroland e ca și promovată, dar, cum ziceam, Cocoșelul Horică nu va suporta să joace cu junioarele luate cu arcanul de prin țară și astfel să stagneze pe la locul 10. Chiar dacă ar prelua modelul Medicina 2016-17 (cu sprijin moderat din partea unor jucătoare cu experiență), tot nu s-ar sui peste locul 7. Așa că junioarele vor rămîne tot în Div A2 (ca echipă secundă sau cu dublă legitimare), iar pentru echipa de A1 va fi un obiectiv îndrăzneț. Poate un fel de Steaua 2016, varianta feminină? Problema Cocoșelului e că fonduri are, dar n-are consilieri competenți împrejur, ci doar o adunătură de pupincuriști. Cocoșele, ia informație de aici: dacă-l plătești bine pe Zakoć, e ca și al tău. Grăbește-te, e fierbinte.
Bacșiș ar fi una dintre viitoarele jucătoare ale Agrolandului.

Revenind la Blaj, după ce Ana Antonijević a zbughit-o urgent înapoi la Voléro, se așteaptă ca noua coordonatoare să fi Slađana Mirković (Sladjana) (Telekom Baku) sau Danica Radenković (Azerrail Baku), ambele sîrboaice. Ninković cică va juca în Turcia.

La CSM București e foarte probabil ca Nikola Radosová și Jelena Alajbeg să rămînă.

(Nu vă luați după speculațiile astea aberante! Nici persoanele vizate nu știu încă ce hotărîri vor lua!)

16 thoughts on “PREDICȚII ȘI ZVONURI DE TRANSFERURI (F) (epis 3) Deci așa, trei gravide la Tîrgoviște,…

  1. În privința Agroland, până și un copil mic ar avea predicții mai bune. Înțeleg că aveți foarte mult timp liber, dar ați putea totuși să vă schimbați modul în care descrieți lucrurile despre care aveți minime cunoștințe

  2. Off se pare ca unora in Ro nu le vine decat a hauliiiii. si a huiduiiii…Adica nu accepta in ruptul capului parerile altora iar de critici nici nu mai vorbim..Si daca mai primesc si un pumn de arginti si o managaiere pe crestet de tartorul cu banul gros ii scuipa si pe ma-sa si pe tac-su… Si daca s-au aciuit si ei pe langa muribundul sport romanesc, rontaind si comentand cancanuri cu si despre fotbalisti se considera indreptatiti sa dea lectii si sa se dea atoate cunoscatori…Pardon ??zero cunostinte ?! dar cine e in masura sa faca o astfel de remarca ?! O fi dumnealui un superspecializat in ale voleiului . si lumea mare nu-l cunoaste ..din pacate …Lasa omul sa vorbeasca si daca ai de luat ceva bun ok ia si daca nu ..lasa-l sa-si spuna parerea ..dar nu romanul vine si zice HUOOOO ca pe stadion …chiar si intr-o banala discutie cu iz de pamflet ::

  3. Evident si tenta pe care o dati ..”cititi . pana intelegeti” …va arogati un aer de superioritate pe care vi-l doriti dar nu-l puteti proba oricat v-ati stradui stimate domn… asa ca … Nu sunt tot timpul de acord cu ce scrie dl in cauza..dar e bine ca mai scrie totusi cineva altceva decat ode! Voleiul din Ro chiar are nevoie de critici si sustinere masiva si nu de laude si ode..situatia e mult prea albastra! Ne bucuram ridicam in slavi ce ??

  4. Sunt de acord cu critica, dar atunci când e constructivă. Eu m-am referit la un singur club atunci când am spus că nu este în măsură să acuze

  5. Rezultatele si performantele unor sportivi si antrenori straini ( mai ales sarbi, care au inteles ca aici e o paine buna de mancat si fraieri care sa-i platesca )care se pregatesc in Ro, pentru ca apoi sa mearga la echipele lor nationale si sa desfiinteze nationala Romaniei !! Mari performante ale voleiului romanesc ce sa zic !

  6. Noi antrenam jucatoarele straine, le platim cu bani buni si pe urma ne miram ca la nationala o luam in freza tot de la ele.

  7. Oameni buni cine e de vină ca pregătim jucători străini pe banii românilor. Conducătorii de cluburi de div A+FRvolei.Propun ca jucătorii străini de lot national sa plătească o taxă de transfer , iar jucătorii care nu nici o selecție la vre un lot sa plătească o taxa de 5 ori mai mare.E bine sa importam jucători valoroși nu petarde .

  8. Păi dacă la conducerea FRViș și a cluburilor e plin de primitivi?? Aștia reacționează după cum unul sau altul țipă mai tare. Știe Stîngă să analizeze consecințele unui așa reguli? Ale unui sistem competițional tembel? Sau Ștefănescu? Sau Ouatu? Sau Ștefan? Sau Boriga? Au ei vreo viziune despre dezvoltarea voleiului în RO?

Comentezi?