PROGRAM SELECTAT LU/23 – MA/24 oct | LC (M+F) 2024 * Marea dandana de la Blaj * SURSE VIDEO

magnolia.ro/

 

Liga Campionilor (F) este la runda 2, în care se adună primele 2 clasate în fiecare grupă a rundei 1 și joacă un turneu la Blaj. Se joacă la Blaj pentru că, prin regulament, CEV a stabilit că turneul grupei 2 se va desfășura acasă la echipa cel mai bine cotată. Și acolo, pe teritoriul lui Limbosu, o să vedeți ce n-a văzut Parisul! Primele 2 echipe de la finalul turneului se califică pentru runda 4, unde sunt 5 grupe a câte 4 echipe. Câștigătoarea rundei 2 merge în grupa D, iar adjuncta merge în grupa E. Numai că grupa D e clar mai grea decât grupa E, așa că echipele se vor bate pentru… locul 2! 😂 Rar se petrece așa ceva în istoria sporturilor.
Etapa 1 a acestei runde 2 este o pierdere de timp. Se puteau reține rezultatele din runda 1.
Să vedem unde cazează Limbosu cele 3 echipe. Cu alde Galați și alde Lugoj i-a mers să le înghesuie prin pensiunile leșinate din comună, dar să vedem dacă-i mai merge și în context european.

În runda 1 a LC (M) sunt 4 grupe de câte 3-4 echipe. Arcada Galați e în grupa de 3 echipe al cărei turneu se joacă în Las Palmas (Canaria, la 6h de zbor fără a mai socoti așteptatul legăturilor). Primele 2 echipe din fiecare grupă se califică pentru cele 2 grupe din runda 2.

Proștii lui Cojocaru încalcă iar regulamentul competițional, de data asta oferind un avantaj echipei CSM Constanța (M) prin cuplarea unor meciuri.

 

LU 23 oct

klap.ro

📺1800 (M) Știința Explo BM – CSM Constanța NEREGULAMENTAR (DIVA etapa 1.2)
DATAPROJECT? sau VIDEO FACEBOOK

 

MA 24 oct

1600 (F) Asterix Avo Beveren – Mladost Zagreb (LC runda 2, la Blaj)
(reveniți pentru o eventuală sursă video)

📺1800 (M) SCM Zalău – CSM Constanța NEREGULAMENTAR (CUPRO calificări în sferturi tur)
DATAPROJECT? sau VIDEO FACEBOOK

📺1900 (F) Blabla Blaj – Královo Pole Brno (LC runda 2, la Blaj) (Královo Pole = Câmpia Regelui, un cartier din Brno)
VIDEO YOUTUBE

roadelepamantului.ro

📺2130 (M) Arcada Galați – Guaguas Las Palmas (LC runda 1 grupa IV) (guaguas = autobuze sau alte vehicule de transport public)
VIDEO YOUTUBE

 

 

Sursele video apar, de multe ori, cu câteva minute înaintea meciului respectiv. De obicei, sunt situri prost executate, care urmăresc să livreze cât mai multe reclame. De aia partea video nu merge din prima, ci mai întâi se afișează 5-6 reclame ori în tab separat ori în fereastră separată. Trebuie ceva perseverență, dar ocolește reclamele, nu da clic pe ele. * Des sunt indicate mai multe surse numerotate. Dacă nu merge una, o poți încerca pe următoarea. Dacă merg toate, poți alege una de calitate mai bună sau de limba comentariului dorită. * Unele surse nu merg pe telefoane/tablete.

 

📺

Comentezi?