Acasă Volei EXCLUSIV | Voleibalaho! Un voleibalist brazilian de la SCM Gloria Buzău câștigă……

Acasă Volei EXCLUSIV | Voleibalaho! Un voleibalist brazilian de la SCM Gloria Buzău câștigă……

http://buzaul-sportiv.ro/2019/07/09/exclusiv-voleibalaho-un-voleibalist-brazilian-de-la-scm-gloria-buzau-castiga-100-de-milioane-pe-luna/Acasă Volei EXCLUSIV | Voleibalaho! Un voleibalist brazilian de la SCM Gloria Buzău câștigă… VoleiEXCLUSIV | Voleibalaho! Un voleibalist brazilian de la SCM Gloria Buzău câștigă 100 de milioane pe lună De către Andrei Pițigoi – iulie 9, 2019 0 Facebook Twitter Google+ Pinterest WhatsAp…

3 thoughts on “Acasă Volei EXCLUSIV | Voleibalaho! Un voleibalist brazilian de la SCM Gloria Buzău câștigă……

  1. De ce nu publici si contractele handbalistelor? La fotbal ai dat doar din “auzite”…. Felicitări pentru munca depusă…..

  2. Poate că nu trebuia să aprobăm postarea asta tontuță, care face uz de „milioane” pentru a-i atrage pe proști cu un senzațional ieftin. Bă frate. milioanele s-au dus din 2005 (1 iulie). După 14 ani, mai sînt prostălăi care vorbesc de milioane?
    Numai că alea „15 milioane” înseamnă vreo 2000 euro, ceea ce e un salariu voleibalistic banal chiar în România. Adică nu este absolut nimic senzațional aici. Senzațional este că vedem (ca public) pentru prima dată un contract al unui voleibalist din campionatul nostru! Un contract din alea ținute la „secret” cică.
    Iar în contract vedem cîtă prostie e în cluburile românești, cînd vezi așa variantă de engleză chinuită grav. Idioții din SCM Buzău nici măcar nu știu cum se scrie numele sportului: „volleyball” 😀 😀
    MORALA: Cum să se răzvrătească asemenea proști contra Ghiulangiului?

  3. În grupu` ăsta văd că se practică cenzura mai ceva decât o făceau ăia de se jucau cu secera și ciocanu`. Prietene, îți garantez că aia este ultima mea postare din grupu` ăsta și totodată îți recomand niște meditații pentru limba română. Un descreierat recurge la jigniri când nu are argumente. Asta spune multe despre cât de îngustă îți este existența. În rest, scrie așa cum trebuie, că la cum bați în taste zici ca ai băut după Grigore Ureche.

Comentezi?