PROGRAM SELECTAT MI/25 – JO/26 oct | CUPRO (F) 2024 calificări * LC (M+F) 2024 * CConf (M) 2024 32imi * Marea dandana de la Blaj * SURSE VIDEO

aqualine.ro/

 

Liga Campionilor (F) este la runda 2, în care se adună primele 2 clasate în fiecare grupă a rundei 1 și joacă un turneu la Blaj. Acolo, pe teritoriul lui Limbosu, o să vedeți ce n-a văzut Parisul! Primele 2 echipe de la finalul turneu turneului se califică pentru runda 4, unde sunt 5 grupe a câte 4 echipe. Câștigătoarea rundei 2 merge în grupa D, iar adjuncta merge în grupa E. Numai că grupa D e clar mai grea decât grupa E, așa că echipele se vor bate pentru… locul 2! 😂 Rar se petrece așa ceva în istoria sporturilor.

În runda 1 a LC (M) sunt 4 grupe de câte 3-4 echipe. Arcada Galați e în grupa de 3 echipe al cărei turneu se joacă în Las Palmas (Canaria, la 6h de zbor fără a mai socoti așteptatul legăturilor). Primele 2 echipe din fiecare grupă se califică pentru cele 2 grupe din runda 2.

În Cupa CEV (M), SCM U Craiova s-a calificat direct în 16imi, unde va juca contra Radnicki Kragujevac (SRB) / Volley Amriswil (SUI).

În Cupa Confruntării (M), Dinamo București s-a calificat direct în 16imi, unde va juca contra Mjølnir KLAKSVÌK (FAR) / Numidia VC Limax Linne (NED).

creditfix.ro

Proștii lui Universitalu Cojocaru au respectat ei regulamentele cât le-au respectat, până ai ajuns din nou la ghiulangeala aranjamentelor și șustelor. 4 ani de respectat sunt prea mulți pentru cârpacii din volei. Nici măcar o lună n-a trecut din noua stagiune și o grămadă de meciuri se joacă la bifă și sunt programate la mica înțelegere între cluburi, în totală batjocură față de programările inițiale.

 

MI 25 oct

1600 (F) Asterix Avo Beveren – Královo Pole Brno (LC runda 2)
(reveniți pentru o eventuală sursă video)

📺1700 (F) CSO Voluntari – Medicina Tg Mș (CUPRO calificări în sferturi tur)
DATAPROJECT? sau VIDEO FACEBOOK sau VIDEO FACEBOOK

📺1700 (F) CSM București – Știința Bacău (CUPRO calificări în sferturi tur)
DATAPROJECT? sau VIDEO FACEBOOK

📺1800 (F) Corona Brașov – CSM Constanța (CUPRO calificări în sferturi tur)
DATAPROJECT? sau VIDEO FACEBOOK

📺1900 (F) FC Argeș – Dinamo București (CUPRO calificări în sferturi tur; meciul zilei)
DATAPROJECT? sau VIDEO FACEBOOK 

+📺1900 (F) Vakifbank Istanbul – Eczacibasi Istanbul (Sultanlar Ligi)
VIDEO YOUTUBE

+📺1900 (F) Dinamo Kazan – Dinamo Moscova (Superliga)
VIDEO AICI

📺1900 (F) Mladost ZagrebBlabla Blaj (LC runda 2) 
VIDEO YOUTUBE

2030 (M) VC Lorentzweiler – Steaua București (CConf 32imi tur)
(reveniți pentru o eventuală sursă video)

📺2130 (M) Mladost Zagreb – Arcada Galați (LC runda 1 grupa IV) (mladost = tinerețe, tineret)
VIDEO YOUTUBE

 

JO 26 oct

📺1600 (F) Královo Pole Brno – Mladost Zagreb (LC runda 2)
VIDEO YOUTUBE

📺1600 (F) Medicina Tg MșCSO Voluntari NEREGULAMENTAR ÎN AVANS CU GAZDĂ INVERSATĂ (CUPRO calificări în sferturi tur; la Voluntari)
DATAPROJECT? sau VIDEO FACEBOOK sau VIDEO FACEBOOK

📺1700 (F) Știința Bacău  CSM București NEREGULAMENTAR ÎN AVANS CU GAZDĂ INVERSATĂ (CUPRO calificări în sferturi retur; la București)
DATAPROJECT? sau VIDEO FACEBOOK

1900 (F) Blabla Blaj – Asterix Avo Beveren (LC runda 2; meciul turneului)
VIDEO AICI

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

2130 (M) Guaguas Las Palmas – Mladost Zagreb (LC runda 1 grupa IV)
(reveniți pentru o eventuală sursă video)

 

 

Sursele video apar, de multe ori, cu câteva minute înaintea meciului respectiv. De obicei, sunt situri prost executate, care urmăresc să livreze cât mai multe reclame. De aia partea video nu merge din prima, ci mai întâi se afișează 5-6 reclame ori în tab separat ori în fereastră separată. Trebuie ceva perseverență, dar ocolește reclamele, nu da clic pe ele. * Des sunt indicate mai multe surse numerotate. Dacă nu merge una, o poți încerca pe următoarea. Dacă merg toate, poți alege una de calitate mai bună sau de limba comentariului dorită. * Unele surse nu merg pe telefoane/tablete.

 

📺

Comentezi?