PROGRAM SELECTAT LU/1 – MI/3 iul | CE Sub-18 (F) * Fetele joacă la Blaj * Imbecilii nu știu denumirea competiției * SURSE VIDEO

magnolia.ro/

 

RO s-a calificat în rundele finale ale Campionatului European doar la categoria Sub-18 și acolo pentru că s-a mărit numărul de locuri la 16. În rest, e secetă totală. Chiar dacă reprezentativele de seniori sunt acum pe un vârf al ultimilor 20 de ani (și acela firav), viitorul sună foarte prost.

Fetele vor juca în grupa A de la Blaj, în Limbosu Arena, sală care, la 9 luni după inaugurare, nu are un nume ferm. Felicitări federației și Universitalului Cojocaru Ocolește, care au ales această sală cenușie, ca o casă mortuară pe dinăuntru și ca un depozit en-gros pe dinafară, și care le-a îmbrăcat pe fetele de clasele 9-10 în negrul doliului. Ce poate fi mai frumos?

Mai frumoasă poate fi interdicția de a folosi imnul naționalei de volei, care ar fi putut să le dea fetelor un impuls de energie și de seriozitate.

RO fiind calificată direct ca organizatoare, naționala feminină Sub-18, a fost „antrenată” prin participarea caraghioasă și în Campionatul European de Sub-20, unde, din 5 meciuri, a bătut Austria și Kosovo.

creditfix.ro

Imbecilii din federație au răhățit un video de „promovare” pe YouTube cu un lung titlu pre englezește, dar prezintă sumar, pe niște imagini șterse, doar programul naționalei noastre! Și atunci de ce v-ați prostit pre englezește, proștilor? N-aveți pic de respect pentru celelalte participante?
Tot pre englezește sunt și îndemnuri cu limbă de lemn la sprijinirea reprezentantelor noastre! Se știe bine că țăranii din Blaj savurează nu numai limba de vacă și limba sârbă, ci acum și limba iengleză!
Și limboiul lui Limbosu, că l-au mai ales primar o tură. Mun’cipiu de limboși.

Observați că imbecilii nici nu știu denumirea oficială a competiției, ci au însăilat niște cuvinte după capetele lor proaste. Păi dacă ei nu știu nici numele sălii… 😀
Oficial: „CEV U18 Volleyball European Championship 2024 | Women”.

Băieții vor juca în grupa B de la Plovdiv (BUL) de pe 10 iul.

 

LU 1 iul

1730 (F) Spania – România (CE Sub-18 grupa A, la Blaj)
VIDEO YOUTUBE

 

MA 2 iul

1730 (F) România – Serbia (CE Sub-18 grupa A, la Blaj)
VIDEO YOUTUBE

ottobroker.ro

 

MI 3 iul

1730 (F) Slovenia – România (CE Sub-18 grupa A, la Blaj)
VIDEO YOUTUBE

 

 

Sursele video apar, de multe ori, cu câteva minute înaintea meciului respectiv. De obicei, sunt situri prost executate, care urmăresc să livreze cât mai multe reclame. De aia partea video nu merge din prima, ci mai întâi se afișează 5-6 reclame ori în tab separat ori în fereastră separată. Trebuie ceva perseverență, dar ocolește reclamele, nu da clic pe ele. * Des sunt indicate mai multe surse numerotate. Dacă nu merge una, o poți încerca pe următoarea. Dacă merg toate, poți alege una de calitate mai bună sau de limba comentariului dorită. * Unele surse nu merg pe telefoane/tablete. +

 

Comentezi?