Psiho-progresiștii i-au venit de hac lui Maurício Souza

 

Nu cu mult timp în urmă sperietoarea lumii era antisemitismul. Dacă comiteai o faptă anti-americană, anti-rusească, anti-japoneză, nu-i păsa nimănui. Dar dacă fapta era „antisemită” lua foc tot mapamondul, iar făptașul își lua eticheta de proscris pe viață.

Generațiile mai noi nu prea mai reacționează la antisemitism. În schimb a apărut amenințarea curcubeului. Aberațiile despre „minoritățile sexuale”, despre „diversitate”, despre identitatea de gen etc au infectat lumea și acum naiba te ia dacă-ți exprimi o părere anti-homosexualitate. Așa-zisele „minorități” sexuale au devenit majoritare în cinematografie, muzică, televiziune, ba chiar în benzile desenate.

Unii numesc prostia mondială actuală neo-marxism. Noi i-am zice „psiho-progresism” (progresism psihotic). Voleibalistul brazilian Maurício Souza (central, 33a), campion olimpic cu echipa BRA, a căzut victimă acestui curent psihopat. Voleibalistul a postat recent pe Instagram o imagine cu fiul lui Superman, care se anunță, în următoarele ediții ale benzii desenate, a fi bisexual. (Notă: pentru a se alinia curentului psiho-progresist, mai mulți eroi de benzi desenate se anunță a-și descoperi trăsături de băieți veseli.) La acea imagine, Souza a comentat:

A é só um desenho, não é nada demais 🤨🤐
Vai nessa que vai ver onde vamos parar…

(A, e doar un desen, nu-i mare lucru (nu-i nimic grav).
Mergeți tot așa. Să vedem unde ajungem.)

Vezi aici: https://www.instagram.com/p/CU8ZzR_g8TN/

Atâta le-a trebuit psihopaților. A luat foc planeta volei și voleibalistul a fost dat afară instantaneu din clubul ciudat numit Fiat/Gerdau/Minas! Ba chiar și de la echipa națională.

Clubul din Belo Horizonte a dat o declarație dementă. Cică:

„[Clubul] nu acceptă și nu va accepta manifestări intolerante, rasiste și homofobice și va intensifica campanile interne în favoarea diversității, respectului și unității, deoarece acestea sunt cauze importante și aliniate valorilor instituționale.”

Uite cum nebunii înșiși au devenit intoleranți și au acționat împotriva diversității de opinii și a valorii instituționale a libertății de exprimare!

„Va veni vremea ca oamenii să înnebunească și când vor vedea pe cineva că nu înnebunește se vor scula asupra lui, zicând că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor”. (Sf Antonie cel Mare, Patericul)

———-

Comentezi?