Rareș Puni (antrenorul Penicilinei) după meciul CSM Tîrgoviște – Penicilina 3–1, exclusiv pentru Volei…

aqualine.ro/

Rareș Puni (antrenorul Penicilinei) după meciul CSM Tîrgoviște – Penicilina 3–1, exclusiv pentru Volei Iași:

În primul meci din sezonul competiţional din sezonul 2017-2018 am întâlnit o echipa puternică, o echipă pretendentă la podiumul Diviziei A1 Feminin. CSM Târgovişte a început în forţă partida şi ne-a surclasat în primele două seturi la serviciu, preluarea din serviciu şi blocaj.
Mă bucur pentru faptul că jucătoarele noastre au rămas concentrate şi au continuat să creadă că pot juca un volei de calitate. Al treilea set a fost câştigat de fetele noastre printr-un efort colectiv şi multă determinare; am condus în acest set cu un nesperat 16-6 şi 20-8 şi am conservat avansul minim necesar câştigării setului.
După acest meci am văzut care sunt aspectele jocului nostru care mai au nevoie de îmbunătăţiri şi antrenament suplimentar.
În următoarea etapă vom întâlni CSU Medicina Târgu Mureş, o echipă omogenă, care joacă în aceeaşi formulă de multă vreme. Va fi un meci intens disputat, pentru care ne vom pregăti cu multă seriozitate în săptămâna care vine.
Aşteptăm iubitorii voleiului să ne fie alături la primul meci pe teren propriu din acest sezon, sâmbătă 21.10.2017 în Sala Polivalentă.

Comentezi?