Rezultate 11 dec (4) (F) CSM București – Volei Alba Blaj: 3 – 2…

Rezultate 11 dec (4)

(F) CSM București – Volei Alba Blaj: 3 – 2 (25-21, 25-21, 23-25, 16-25, 15-10)

Suporterii blăjeni or fi supărați, dar nu se poate numai cu victorii… Prima înfrîngere a echipei de pe locul 1 (Alba Blaj) a venit în aceeași etapă ciudată cu prima victorie a codașei (SCMU Craiova). Și la același scor!

Partida a fost din nou una foarte frumoasă, cu multe faze spectaculoase numai bune de pus pe Youtube! Chiar Adina Salaoru ne-a arătat niște schimbări neobișnuite de pași pentru a-și conecta atacul la pase dificile. Nu chiar Ngapeth, dar nici foarte departe… 😉
Atacuri frumoase, blocaje frumoase, lanțuri de reflexe spectaculoase de ambele părți… Le puteți revedea pe Digi Sport 4 de la ora 3:15 (dimineața).
Un meci demn de primele 2 clasate (înaintea etapei). Un meci-vedetă și nu un „”, cum tot urlă niște jurnaliști sportivi improvizați, care nu vor să învețe ce înseamnă de fapt un „”. Poate doar începutul setului 4 să fi fost în suferință.

CSMB a „întocmit” o galerie, dar se simte că sună fals. Reacția vocală a sălii la momentele de joc spectaculoase (chiar ale propriei lor echipe) a fost absentă, semn că ei nu știu ce e un meci de volei. Nicio asemănare cu ce auzim la meciurile din Polonia sau din Italia. O hărmălaie de vuvuzele nu arată decît primitivism inutil. Iar unii din „galerie” nici nu erau interesați de joc deloc și stăteau cu spatele la teren…

Am mai văzut că Alba Blaj și-a scos iar ficații pe tricouri… Nu-i normal Ștefănescu ăsta. Băă Sergiulache(u), vă rîde toată Rusia, dacă vă duceți așa la Moscova! Iar ieșim în Europa ca niște talciocari?

Altfel, echipa merge foarte bine și arată forță psihică în momentele grele. În ciuda înfrîngerii de azi, cred că va face figură frumoasă la Moscova. La fel, avem speranțe mari pentru CSMB la Pireu.
—–
Colțul lui îNȘelaru

Omul a învățat în cele din urmă ce înseamnă „as”, certific. 😉
Încă mai are probleme cu „float” (corect: „floating serve”). Nu orice serviciu de pe loc e „plutitor”. Acelea sînt niște servicii speciale, pe care nu le poate executa oricine. Le recunoști vizual cînd dungile mingii nu se rotesc în zbor (adică mingea nu se rotește).
Iar acum s-a aruncat și la „pipe” (pe englezește). Ca orice comentator sportiv netot, nu le cercetează, ci le potrivește după cît îl duce mintea. „Pipe” este orice atac din linia a 2a.
Perlă:
„Zalău și Steaua sînt la egalitate, cu treizeci și una de puncte.” (O punctă??)

Și de aici suferă voleiul românesc, din cauza unor ageamii din presa sportivă. Iaca acest leșinat de Digi Sport, care nu e în stare să ofere reluări de calitate, de unde se vede și că nici măcar nu sînt dotați tehnic pentru transmisii sportive! Lipsă camere de mare viteză.
Ce să mai visăm la o emisiune cu colecție de faze spectaculoase din voleiul românesc, măcar?
Bine că sînt preocupați să-l șteargă la fund pe Vișan Ghiță Bombiță.
—–

(M) SCMU Craiova – Știința Explo BM: 3 – 0 (25-22, 25-13, 25-20)

Comentezi?