Să vină înapoi îNȘelaru! Deoarece îNȘelaru este pseudo-jurnalist TVR, a primit interdicție să mai…

aqualine.ro/

Să vină înapoi îNȘelaru!

Deoarece îNȘelaru este pseudo-jurnalist TVR, a primit interdicție să mai lucreze și pentru alte canale. Ca urmare, Digi Sport a fost văduvit de cel mai mare comentator român de volei. Cînd scriu „cel mai mare“ remarcați că este un superlativ RELATIV. Că de superlativ ABSOLUT nici nu poate fi vorba, decît dacă ne referim la gabarit. Omul turuie de parcă ar comenta la radio și rareori marchează fazele spectaculoase. Adică el e atît de sătul de volei, încît nimic nu-l mai mișcă. Ar fi și destul de dificil la gabaritul lui! Se aruncă fetele alea disperate după minge, iar el povestește impasibil despre Războiul de Independență. Ca să nu mai vorbim de cît de greu se „descurcă“ cu numele străine (șantava, belceatov etc)

Fiind el un comentator cam de nota 4, sigur că e loc de mai rău. Acest mai rău înseamnă nou-transferații nevastă-sa Mihaela (despre care nu se știe ce pregătire are) și Costinel Stan.

Șelăreasa este dintre aceia care nu sînt capabili să priceapă, nici să-i pici cu ceară, diferența dintre „PAS“ și „PASĂ“! Și ea turuie ca o moară stricată, pe un ton robotic, vorbind cam fără să proceseze, aproape ca acei prezentatori studenți-repetenți de la debutul radiourilor post-decembriste.

klap.ro

PERLE Șelăreasa:
– onieche
– blocajul nu a putut să se grupeze perfect în condiții optime
– universalul lui Blaj („universal“?? „lui”??)
– la viteza și rapiditatea la care s-a ajuns să se joace acest sport
Să-i dăm totuși un plus pentru „ Rzeszów “, cuvînt polonez greu. S-a străduit, a reușit…

Și Stan turuie și mai încearcă să fie și comic, dar umorul lui e mai degrabă involuntar.

ottobroker.ro

PERLĂ Stan:
– gălățenii conduc aproape decisiv

Și mai și popularizează din folclorul golanilor din volei… Cică arbitrul poate fura cam 5% (așa a calculat el cu rigla!) pentru echipa gazdă.
Pentru acei golănași care au devenit arbitri și au așa concepții: rolul arbitrului este să împartă dreptatea! Nu să avantajeze pe unul sau pe altul. Altfel nu ești arbitru, ci hoț! Furi munca unor oameni.

Ehei… vorba românului: Rău cu rău, dar mai rău fără de rău…
Poate așa o să fie și cu alungarea lui Vișan. Poate vine altul în loc pe care să-l prindă luna decembrie fără calendar competițional! Mai știi? Grădina e mare.

1 thought on “Să vină înapoi îNȘelaru! Deoarece îNȘelaru este pseudo-jurnalist TVR, a primit interdicție să mai…

Comentezi?