Supercupa RO 2022 (M) | Dinamo câștigă un meci echilibrat * Cel mai bun jucător, proștilor de Cojocari? * „Prelungirea deznodământului final”

aqualine.ro/

 

Dinamo București – CSM Arcada Galați 3 – 2 (25-23, 23-25, 27-25, 26-28, 17-15) (118-116)

Un meci echilibrat și de nivel înalt, palpitant și ca scor. Ambele echipe s-au străduit să câștige și a fost aproape egalitate la toate capitolele. Cele 2 echipe par a ne promite că va fi un campionat masculin mai aprig.

Cel mai bun jucător: Luboš Bartůněk (#7 coordonator Arcada)
Cel mai bun de la Dinamo: Ignacio Sánchez (#4 coordonator)
Cel mai bun marcator și cele mai multe blocaje încasate: Sérgio Luiz Felix Júnior (#18 extremă Dinamo), 23p, eficiență (CEV) 56%, 7 blocaje încasate
Cel mai eficient atac: Kristaps Smits (#3 extremă Arcada), 13p, 65%
Cele mai multe blocaje punctate: Bela Florian Bartha (#1 central Dinamo), 4
Cea mai bună recepție: Liviu Cristudor (#15 libero Arcada)
Cel mai slab jucător: Božidar Čuk (#9 extremă Dinamo)

După meci a avut loc festivitatea de premiere, care nu s-a mai transmis, dar a fost destul cât să aflăm că Proștii lui Universitalu Cojocaru iar au făcut o tâmpenie: au dat premiul pentru cel mai bun jucător extremei Marian Bala (Arcada)! O fi simpatic Bala (în momentele în care are caracter), dar el a jucat slăbuț și azi (nici măcar în primii 5 jucători) și ieri în semifinală. Nu știm după ce v-ați luat, prostănacilor, dar aveați la îndemână fișa statistică! Știți s-o citiți? Hal de panarame Universitale, vă mai bateți joc mult de voleiul românesc?

klap.ro

Probabil că da, că l-au promovat pe scribălăul Contabilu Constantinescu, care e mai prost decât îNȘelaru, în chip de scribălău oficial al federației! Dacă pe vremea Ghiulangiului pagina de Facebook a federației era în suferință, cu postări foarte rare, acum Proștii lui Cojocaru nu mai prididesc să toarne postare după postare. S-a apucat Contabilu să comenteze acolo după fiecare set! 😊 Și ce comentarii imbecile! Cică:

– [Bartha] Autor a 9 puncte –
„Autor al”, prostănacilor!

– … tot ce au putut face băieții lui Sergiu Stancu a fost să țină cât mai aproape de adversari –
Aici e romgleză. Foarte mulți proști români (diverse domenii de activitate) traduc mot-a-mot expresii ca „all they can/could do is/was…”. Exprimarea corectă românească „… nu au putut decât să…”

– CSM Arcada Galați prelungește deznodământul final al meciului” 😂–
Contabilu a reușit 2 prostii într-o singură propoziție. Un pleonasm (deznodământ final) și e exprimare prostească. Nu au prelungit deznodământul, ci l-au amânat, proștilor.

– Craiova nu găsește răspuns la jocul Galațiului și alege să-și menajeze armele pentru final, iar a doua semifinală merge în set decisiv, 25-21 pentru Galați în setul 4 iar meciul va fi de foc! –
Un delir de prostie 😊 „Galațiul”, proștilor? Bucureștiul, Carpațiul? O repetiție tembelă a conjuncției „iar”. Iar meciul va fi de foc! Cum „va fi”, prostănacilor, când se scurseseră deja 4 seturi, adică mai mult de 4/5 din meci? 😊

– … au fost principalele arme ale Galațiului…

– Setul trei a fost unul disputat care s-a întins de-alungul a 52 de puncte, […] SuperCupa României la Volei Masculin este în setul patru… –
„De-alungul”?? „Volei Masculin” cu inițiale majuscule? Sunteți tâmpiți?

creditfix.ro

– Dinamo București este campioana SuperCupei României la Volei Masculin 2022 după o finală senzațională cu CSM Arcada Galați și Marian Bala (CSM Arcada Galați) a fost desemnat MVP-ul Finalei. –
Cum să fie campioana „SuperCupei”, idioților? 😂 😂 O campioană e a campionatului! De aia se cheamă „campionat”. MVP, romglezilor? Scrieți „Finală” cu majuscule sau cu minusculă?

Iar consiliera directoare FRV, Nicolonțea, a tot dat cu liche-șliche! I-a plăcut, frate, delirul prostovanului! N-are nicio treabă ea cu limba română, la fel ca proștii din Consiliul Director.

Aste nenorociri lingvistice sunt completate de oroarea pe care Contabilu Constantinescu o tuflește la fiecare final de interviu, cum face și îNȘelaru: țigănescul „Baftă/bahta”. Le descoperă originile etnice.

Comentezi?