Supercupa RO (M) 2023 | Arcada câștigă destul de lejer * Singurii proști din Europa care au programat Supercupa pe durata jocurilor internaționale

Arcada Galați – SCM U Craiova, Supercupa României 2023
aqualine.ro/

 

Arcada Galați – SCM U Craiova 3 – 0 (25-19, 25-23, 25-17)
Spectatori: 1700?

Dacă SCM U Craiova a renunțat la echipa de fete, te gândeai c-or băga mai mulți bani în echipa de băieți. Se pare că nu prea, pentru că să începi stagiunea competițională cu o înfrângere rușinoasă (sub onorabilul 60) nu-i a bună. Gălățenii au dominat mai peste tot. Scorul eficienței atacurilor: 48% – 38%. Scorul blocajelor: 12-4. Craiovenii au fost ceva mai buni la recepție, dar n-au avut cine să le marcheze puncte.

Cel mai bun jucător: Robert Călin (#9 central SCMU), 9p, 55%
Cel mai bun de la Arcada, cel mai bun marcator și cel mai eficient atac: Theo Lopes (#11 opus), 17p, 59%
Cele mai multe blocaje punctate: Andrei Butnaru (#5 central Arcada), 5
Cel mai slab jucător: Wilfrido Hernadez (#7 extremă SCMU)

Arcada Galați câștigă Supercupa RO 2023. VIDEO FACEBOOK

vivacredit.ro

Mai remarcăm o dată prostia Proștilor lui Cojocaru, care, urmărind să-i dea satisfacție și orgasme lui Limbosu, primarele Blajului, au programat Supercupa masculină pe durata competițiilor internaționale. Este, Proștilor, singura Supercupă masculină jucată așa. Reamintim că până pe 8 oct se desfășoară calificările pentru Olimpice (M) și niciun Consiliu Director Aiurea n-ar fi făcut așa o programare.

ottobroker.ro

Posturi din volei apud TVR

La începutul meciului, TVR a afișat lista de jucători cu termenii de pe vremea lui Gheorghiu Dej: trăgător secund, fals etc 😊

Iar tonții de organizatori de la Blaj, cea ai lui Limbosu, au adus pe teren la începutul meciului 2 steaguri ale RO, câte unul pentru fiecare echipă. 😄 Bă, cât de proști sunteți??

Meciul s-a desfășurat cam pe întuneric.

Comentezi?