PROGRAM SELECTAT SÂ/30 sep – DU/1 oct | Supercupa României (M+F) 2023 * Calificările pentru Olimpice (M) etapele 1-2 * SURSE VIDEO

magnolia.ro/

 

Așteptăm cu interes inaugurarea cu cântec a Sălii lui Limbosu de la Blaj (numită stâlcit „Alba Blaj Arena” de imbecilii de la CSM Lugoj, adică Psiho-Moldovan) și să vedem cum se amplifică scandalul. Se pare că marea inaugurare va fi cu sala cam goală, pentru că a fost o mare prostie să faci sală de 2000 de locuri într-o comună de 17000 locuitori. Chiar dacă sala are locuri în exces, unii blăjeni se plâng că n-au bilete. Dar la ce fel de organizare te poți aștepta de la Gogile lui Limbosu? Ar fi frumos s-o ia Limbosu-n bot din prima și să câștige CSM Lugoj Supercupa, chiar dacă programarea s-a făcut banditește acasă la una dintre participante.

Calificările pentru Olimpice presupun 3 grupe a câte 8 naționale din care se califică primele 2 echipe per grupă. Grupele sunt la Rio de Janeiro (BRA), Tokyo (JPN) și Xi’an (CHN). Cele 24 de echipe au fost alese după clasarea în ierarhia mondială la 31 dec 2022. Meciurile mai tari au fost lăsate deliberat pentru ultimele etape. 

Sursele video apar, de multe ori, cu câteva minute înaintea meciului respectiv. De obicei, sunt situri prost executate, care urmăresc să livreze cât mai multe reclame. De aia partea video nu merge din prima, ci mai întâi se afișează 5-6 reclame ori în tab separat ori în fereastră separată. Trebuie ceva perseverență, dar ocolește reclamele, nu da clic pe ele. * Des sunt indicate mai multe surse numerotate. Dacă nu merge una, o poți încerca pe următoarea. Dacă merg toate, poți alege una de calitate mai bună sau de limba comentariului dorită. * Unele surse nu merg pe telefoane/tablete.

 

SÂ 30 sep

biciclop.eu

0700 (M) Serbia – Turcia (CalifO, grupa B)
(reveniți pentru o eventuală sursă video)

0800 (M) Nederlanda – Canada (CalifO, grupa C)
(reveniți pentru o eventuală sursă video)

++📺1600 (M) Arcada Galați – SCM U Craiova (Supercupa RO)
TVR 3 sau pe Internet AICI

📺1800 (M) Dinamo București – Steaua București (amical)
VIDEO FACEBOOK

++📺1900 (F) Blabla Blaj – CSM Lugoj (Supercupa RO) [câștigă CSML]
TVR 3 sau pe Internet AICI

 

DU 1 oct

ottobroker.ro

0400 (M) Slovenia – Turcia (Califo, grupa B)
(reveniți pentru o eventuală sursă video)

0500 (M) Argentina – Canada (CalifO, grupa C)
(reveniți pentru o eventuală sursă video)

 

 

 

📺

Comentezi?