A1F F1E12, rezultate (1) * UVT la prima victorie în campionat! * Perle TV…

A1F F1E12, rezultate (1) * UVT la prima victorie în campionat! * Perle TV

CSM București – Medicina Tg Mș 3 – 0 (25-15, 25-6, 25-16)
Necoptul Zucović și-a adus fetele la TV ca să le vadă lumea cum fac ele cel mai prost set din campionat. 🙁 Halal Centru de Excelență, Magdaș! O voleibalistă de 18 ani de la un Centru de Excelență trebuie să bată la porțile naționalei. Ai auzit tu de Egonu? De Chatchu-on? De Bošković? Ce făceau ele la 18 ani?? Iar la Tîrgu Mș, fete de 20 de ani și mai bine, încă învață bazele. Doi ani pierduți cu un antrenor improvizat. Dacă mă apuc eu acum și studiez 2 luni, mă fac antrenor de 10 ori mai bun decît nea ăla. Trebuie să se înțeleagă la Tg Mș că nu ajunge să fie aruncate copilele în Div A1 chiar așa prostește. Magdașe, nu trimiți pe crestele Făgărașului o expediție de 10 copii de capul lor, că or cădea în prăpăstii. Dar dacă sînt cu ei și vreo 2 adulți cu experiență, expediția va putea fi un succes.
Cea mai bună marcatoare de la Medicina, Loredana Dobriceanu (extremă) a făcut… 6 pct…
Pașa Căciulă cel Fudul (CSMB) iar a „relaxat-o“ pe Brakočević, sărăcuța. Poate prinde și ea vreo 4 partide pînă la finalul campionatului. Nu de alta, dar Banciu îi dă niște saci de bani de la contribuabilii români ca să stea fata la colț? Dar ce facem, Banciule, cu suporterii care or fi venit la meci ca s-o vadă pe vedetă la joc? Tu li-o dai pe Medić O?? Cum să crească popularitatea voleiului cu așa pănărămi de vișănei, care țin super-vedeta, motorul spectacolului, ascunsă?
M-am uitat mai atent în setul 2 special ca să văd ce combinații le-a învățat Pașa Căciulă cel Fudul… N-am văzut NICIO combinație, ci doar cel mai simplist stil de joc. Exact un meci „de antrenament“ era cea mai minunată ocazie pentru încercări! Maare antrenor și ăsta.
Evident că la Medicina a fost exact la fel.
(Pașa se mai numește „Căciulă“ pentru că pronunțat pe englezește „Ferhat“ ar suna cam ca „Fur Hat“. Pronunțat pe românește rimează cu „Rahat“.)

CSM Lugoj – Agroland 0 – 3 (23-25, 19-25, 30-32)
Al 2lea set peste punctul 30 pentru CSML săptămîna asta și al 2lea ghinion…
Cea mai bună jucătoare: Nina Jakić ( #13 centrală CSML), 14 pct, dintre care 3 ași și 4 blocaje cu punct.
Cel mai eficient atac: Andrea Laković ( #8 centrală Agroland), 67%. La asemenea eficiență e greu de înțeles de ce Prințul Paul de Agrolanda cel Fudul a jucat-o așa de puțin și a preferat-o pe Roxana Bacșiș, care abia a ajuns la 31%, cam jenant pentru o opusă de A1.
Tot ciudat e și că, în ansamblu, eficiența în atac a logojenceloe a fost clar mai bună, dar au atacat mai puțin.
Transmisia video oferită de Agroland e în continuare proastă, în stilul cîrpăcesc cu care Cocoșelul Horică ne-a obișnuit, cu nenumărate întreruperi și cu sunet foarte prost manipulat. Din nou au afișat 2400 de vizionări, probabil ca să se fudulească în fața sponsorilor.
—–

UV Timișoara (M) reușește abia în etapa 15 prima victorie din campionat (3–1) și încă în deplasare! E drept, victima e doar echipa Răului de pe penultimul loc, CSȘ 2 CNE Baia Mare. Eroul meciului pare a fi fost Traian Gemănariu (23 pct), dar nu putem pune bază pe statistica meciul, că aceasta ne arată că au fost ZERO recepții în partidă! Nu e fascinant tărîmul lui Ghiță?
—–

Perle Șelăreasa TV:
– Joacă la baza superioară a fileului. 😀
– Mi-a plăcut foarte mult despre ea.

În continuare, săraca, după 25 de ani de volei (‘ai nu mă-nnebuni!) nu pricepe diferența dintre PAS și PASĂ și nu pricepe posturile din volei. Baciu nu a fost în meciurile anterioare „secund“, adică extremă, ci a doua opusă! O extremă, Șelăreaso, face și recepție! De aia în franceză i se zice un fel de atacant-recepționist.

Și ea și Ion au stîlcit cu spor numele jucătoarelor:
– Vers, în loc de Vereș (de la o greșeală de scriere din Data Volley)
– Buturez, în loc de Buterez.

Ambii au debitat gen „Tîrgumureșul“, „Tîrgumureșului“! Au chiulit la orele de gramatică la școală.
Și, Bade Ioane, învață bre ce e aia „“! Ce aveți, măi, de sînteți așa de proști? De cîte ori să vă învăț?

1 thought on “A1F F1E12, rezultate (1) * UVT la prima victorie în campionat! * Perle TV…

Comentezi?