TURNEELE FINALE ALE DIVIZIEI A2F. 5–7 apr 2019 * PROȘTII PROȘTILOR: ETAPA I DIN…

TURNEELE FINALE ALE DIVIZIEI A2F. 5–7 apr 2019 * PROȘTII PROȘTILOR: ETAPA I DIN…
aqualine.ro/

TURNEELE FINALE ALE DIVIZIEI A2F. 5–7 apr 2019 * PROȘTII PROȘTILOR: ETAPA I DIN ETAPA II ! 😀

Turneele finale ale diviziei A2F se desfășoară la acest sfîrșit de săptămînă la Medgidia (est) și, respectiv, la Tîrgu Mș (vest).

Echipele participante:

A1F EST
CS Medgidia
Gloria Buzău
Rapid București
CSO 2005 Voluntari

klap.ro

A2F VEST
CSM Tîrgu Mș
FC Argeș Pitești
CSU Oradea
CSM Lugoj 2 (fără drept de promovare)

În această stagiune, CS Medgidia a transmis în direct pe Internet regulat meciurile de acasă și va transmite și acest turneu.
Despre Tîrgu Mș știm că acolo e șef vișănelul devotat, Magdaș, care nu prea are chef să intre în secolul 21. Mai ales că meciurile netransmise video pot lăsa loc de contribuții ale liniorilor locali, lucru care determină mai multe cluburi românești, chiar bogate, să stea „ascunse“.

ottobroker.ro

Se vede din nou prostia incredibilă a vișăneilor: Cică asta e etapa a 2a din „playoff“. (Da, proștii cred că pleiofu’ e unul singur!)
Dar observați că această etapă a 2a este compusă din… 3 etape! 😀 😀 Mă, da’ proști mai sînteți!

Vișăneii au încălcat iar regulamentele, adică au decis ca turneul de promovare în divizia A1 să nu mai aibă loc. Pentru că așa au ajuns de panaramă campionatele din Epoca Neagră a Ghiulangiului: nu se mai retrogradează, nu se mai luptă pentru promovare… Iar multe echipe nici nu-și mai permit să joace în A1. Este și asta o urmare a totalului dezinteres al ferevișului, al Consiliului Slujitor de a promova voleiul în societate și de a trezi astfel și interesul sponsorilor.

Ghiță Ghilangiul, Hopservatorașul cel Viteaz, a ratat să mai hopserve 6 dintr-o lovitură la aceste turnee. Dar vin altele.

Comentezi?