Turneul final Sub-20 (F) 2022 | Dinamo pierde titlul în chiar ultimul set * Behăitorul Moldovan * Cea mai bună jucătoare o nesimțită * Festivitate de împiedicați

magnolia.ro/

 

Rezultatele etapei 5

Dacia Mioveni – CTF Mihai I Buc 3 – 2 (25-19, 20-25, 25-12, 23-25, 15-9)
Dinamo – CSȘ Lugoj 2 – 3 (10-25, 25-19, 20-25, 25-19, 7-15)
CSM București – Bega Timișoara 3 – 1 (25-19, 25-16, 25-27, 25-13)

După ce a condus clasamentul în toate etapele anterioare, Dinamo a fost lovită de ghinion și a pierdut titlul după un meci de 5 seturi.

Clasament final

klap.ro
  1. CSȘ Lugoj             11p 4 victorii
  2. Dinamo București 11p 3v
  3. Dacia Mioveni       10p 4v
  4. CTF Mihai I            7p 2v
  5. CSM București      6p 2v
  6. Bega Timișoara     0p 0v

Nu vă luați după prostiile Contabilului Constantinescu, pentru că regulamentul diviziei de „juniori” (Sub-20) zice că primul criteriu este numărul de puncte și nu numărul de victorii cum zice ciumegul. Că uite cum a ajuns Dacia Mioveni pe locul 3 deși a avut 4 victorii.

Orele meciurilor etapei finale fuseseră anunțate în fel și chip, de nu mai știai când să te uiți. Spectacolul a fost iar stricat de Psiho-Moldovan, oploșitul de la CSM/CSȘ Lugoj, care, când îl apucă behăiala, nu se mai poate stăpâni sireacu’ 😊 În afară de tâmpenia lui cu „timpul de odihnă”, a reapărut marșul pornografic al CSM/CSȘ Lugoj, de data asta chiar la o competiție unde participă multe minore. Deși am avertizat de numeroase ori, n-a părut să deranjeze pe nimeni. Suporterii lugojeni băteau din palme cu ritmul și la fel și extrema Popa, fără rușine. O fi prins și ea gustul 😉

Din nou ordinea echipelor pe video a fost afișată pe dos față de tragerea la sorți, ca la tâmpiți. Și bă, Bega Timișoara, vă mai întrebăm o dată: ați plătit drepturile de autor pentru muzicile puse de Psiho-Moldovan? Arătați-ne contractul. Sau vă trebuie o plângere penală?

Premii individuale

 Cea mai bună jucătoare: Georgiana Popa (extremă/opusă CSȘ Lugoj), o nesimțită în spiritul ghiulangismului, care n-a murit. (Știe ea de ce e nesimțită. 😉 )

Cel mai de perspectivă jucător (Psiho-Moldovan nu pricepe genurile gramaticale!): Carla Pîrv (Bega Timișoara), din câte știm, fără legătură cu Pîrva Hambasadoreasa lui Ghiulică (plus Prințeasă și Regină).

Cea mai bună recepție (sau cel mai bun libero, Psiho-patule?): Alexandra Ion (Dinamo)

Cel mai bun coordonator (adică coordonatoare): Maria Nemeș (Dinamo)

Cel mai bun secund (adică extremă): Gabriela Dumitru (Dacia Mioveni)

Cel mai bun centru (adică centrală): Daria Vârlan (Dinamo)

Cel mai bun jucător pe postul de universal sau fals (adică opusă): Denisa ??? (Dacia Mioveni)

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Nu, n-am uitat gramatica, ci am reprodus tâmpeniile Psiho-maimuțoiului, care încurcă și genurile gramaticale și denumirile posturilor. Sau o fi un om ultramodern, pentru care genurile nu mai contează. Ai vreun amant, Psiho-Moldovane?

Festivitatea de premiere a fost „organizată” de 4 popândăi locali, Șerban, Pândariu, Cionca și Dârnescu, dar nu s-a văzut nimeni din federația lui Pește Ocolește. Ăștia 4 cică au fost comitetul de organizare, adică ăia care au lăsat soarele în teren 😂  Cesy (Șerban) și Dârnescu se tot băgau în seamă când echipele își ridicau cupele intrând și ei în grămadă ca musca-n lapte. Ce căutați voi în grămadă, bă aceștia? Bă aceștia 4, voi ați văzut vreodată în viața voastră vreo festivitate de premiere? Una serioasă, nu una ghiulangeasco-cojocărească. Cum de sunteți așa de împiedicați? 😊

„Bravo” și filmagiului de nuntă! Ori ne-a amețit ori nu! 😊

Comentezi?