Turneul final Sub-20 (M) 2022 | CTF Mihai I campioană * Proștii lui Limbosu și ai lui Man * Gogălău frate cu Psiho-Moldovan * Playboy de Buzău

 

Clasamentul final al diviziei Sub-20 masculin 2022

  1. CTF Mihai I București 15p 5 victorii
  2. LAPI Dej             12p 4v
  3. LPS Bistrița        8p 3v
  4. CSȘ Zalău        6p 2v
  5. CSȘ Blaj           4p 1v
  6. CSȘ Buzău       0p 0v

Premii individuale:

Cel mai bun jucător: Tudor Balu (coordonator CSȘ Blaj)
Cel mai bun coordonator (relativ): Claudiu Urian (LAPI Dej)
Cea mai bună extremă: David Dinculescu (CTF Mihai I)
Cel mai bun central: Andrei Bălăi (LAPI Dej)
Cel mai bun opus: Darius Pop (LAPI Dej)
Cel mai bun libero: Carol Kosinski (CTF Mihai I)

Premiul blăjeanului Balu trebuie pus sub semnul întrebării și nu numai pentru că mediul bârfește de mai mulți ani despre mișculațiile de la Blaj. În toate clasamentele serioase, există o oarecare corelație dintre clasamentul echipelor și clasamentul coordonatorilor. Păi a ajuns cel mai tare jucător al turneului coordonatorul echipei de pe locul 5? Iar coordonatorul echipei campioane nu e nici pe locul 2? Hai că-i cusută cu ață albă, Limbosule.

Dacă Proștii lui Păhărică Limbosu (primarele de Blaj) au transformat centrul de românism în centru de sârbism (Blaj „Micul Belgrad”), Proștii lui Alexandru Man (șăful CSȘ Blaj) l-au transformat în centru de prostism. Și acest Man cu cei 2-3 neuroni ai lui a aplicat întocmai Manualul prostului din volei. Jocuri cu soarele în teren, arbitrul cu fundoiul la public, recrutarea unui filmagiu de nunți (care a transmis dintr-un unghi prostesc), sunetul de la cranic (Gogălău de Blaj) de neînțeles.

Și la ceremonia de premiere, de la care au lipsit și Limbosu și reprezentații federației, prostălăul de Man a pus echipele cu fundul la public (cât mai rămăsese) și cu fața la un perete ca într-o biserică sectară.

Nu s-a înțeles cine a primit premiile individuale, iar la urmă au pus maneaua proștilor uiardăcempions, deși cam fără convingere.

Între cluburile din Lugoj și din Blaj există o frăție în prostie și în sârbism, dar și a crainicilor. Și Psiho-Moldovan și Goga Gogălău se dau „jurnaliști” și au cam același nivel de intelect, că și Gogălău scrie „PUNCT FINAL TF CN VOLEI JUNIORI – BLAJ” 😂 „Punct final”, bă inculților?

Am mai remarcat la festivitatea de premiere, în planul apropiat al imaginii, un jucător prostălău de la CSȘ Buzău care purta pe el un tricou inscripționat cu… „Playboy”! Chiar nu l-a văzut nimeni din organizatori pe prostălău? Cum de i s-a permis să apară așa la o manifestare oficială? O fi și minor?

Dar peștele de cap se împute, bă Cojocarule Mingea Ocolește Aerul, președintele lui Pește! 😊

Cojocarule, crezi că a scăpa vreodată voleiul românesc de uluitoarea prostie și de prostălăi ca voi?

Comentezi?