VIDEO | LC (F) 2023 Sferturi retur | Fedorovțeva le dă cu măciuca-n cap de la început celor de la Conegliano * 4 ași la rând!

aqualine.ro/

 

În ultimul sfert de finală al Ligii Campionilor, Conegliano, abonată la finală de vreo 6 ani (cu excepția accidentelor Blabla Blaj și carcalacul 2020), trebuia să răstoarne acel 0–3 din meciul tur de la Fenerbahce. Planul le-a fost făcut praf de fata de 19 ani, rusoaica Arina Fedorovțeva (#10 extremă). Chiar la începutul primului set, la 1-0, Fedorovțeva face primul ei punct și trece la serviciu. Acolo avea să stea până la 1-9! În acest timp a făcut 6 puncte, din care 4 ași la rând!! Așa ceva nu se vede la un astfel de nivel. Frumușața Fedorovțeva arată de foarte tânără că e o jucătoare foarte puternică, alăturându-se galeriei Bošković, Egonu, Stysiak, Haak. Am fi pus-o aici și pe Karutasu/Căruțașu, dar trădătoarea turcită a jucat ca o ciubotă la CE 2021, iar acum are norocul să împartă postul de opusă la VakifBank cu mofturoasa Egonu, care n-a fost în apele ei în aceasta stagiune. Dar oare cine va ajunge în finala LC 2023? Fedorovțeva sau Karutasu? ? Terzić sau Guidetti?

Semifinalele LC (F) 2023:

VakifBank ISTANBUL – Fenerbahce Opet ISTANBUL

roadelepamantului.ro

Igor Gorgonzola NOVARA – Eczacibasi Dynavit ISTANBUL

klap.ro

Proștii lui Boričić, ăia care editează rezumatele partidelor, în rezumatul Conegliano – Fenerbahce 3–2, pur și simplu au sărit peste uluitoarea performanță a tinerei rusoaice, dar vi-o arătăm noi aici:

Comentezi?