# **VIȘĂNEALA ANULUI 2019 |** VOLEIUL ROMÂNESC E CONDUS DE UN INCREDIBIL PROSTĂNAC! *…

# **VIȘĂNEALA ANULUI 2019 |** VOLEIUL ROMÂNESC E CONDUS DE UN INCREDIBIL PROSTĂNAC! *…

# **VIȘĂNEALA ANULUI 2019 |** VOLEIUL ROMÂNESC E CONDUS DE UN INCREDIBIL PROSTĂNAC! * CREDE CĂ 2019 A FOST CEL MAI GROZAV AN * CREDE CĂ BLABLA BLAJ POATE TRECE ÎN CUPA CEV * CREDE CĂ AVEM ȘANSE MINIME DE CALIFICARE LA JO DE LA TOKYO!

Regulat, la sfârșit de an, **Ghiță Ghiulangiul**, blestemul blestemat al voleiul românesc, e abonat la pupincuristul **Marius Țone** de la Agerpres, care habar n-are de voleiul românesc, deci nu poate contracara prostiile enorme debitate de **Ghiulangiu**. Și la sfârșitul lui 2019, **Ghiulangiul** s-a dus la Agerpres ca să se laude cu nesimțire, afirmând că 2019 a fost un an foarte bun ***„cum nu am mai avut niciodată“***!!! Probabil **Ghiulică** crede că voleiul românesc a început cu el și a șters cu buretele toate performanțele din secolul trecut, pe care acum le vedem ca incredibile. Probabil că, pentru el, participarea la JO (1980) nici nu se compară cu locul 21 obținut de naționala masculină la Campionatul European 2019.

Dar există în interviu și semne că omul nu-și mai are mințile acasă. Cică
***„La început cei de la Blaj erau încântați de adversarii din grupă pentru că se gândeau că vor ieși ușor din faza grupelor“***.
Și nu-i așa? Uite ce repede au ieșit! 😀 Chiar după primul meci!

Dar **Ghiulangiul **crede că Blabla Blaj
***„va merge de pe locul 3 în Cupa CEV şi vom vedea ce rezultate va realiza acolo“*** 😀
Aloo, Spitalul de Glumeți! Luați-l pe ăsta care crede că locul 3 dintr-o grupă a Ligii Campionilor se transferă în Cupa CEV! Ia moșneagul salariu de **10.000 **pe lună și nici nu știe pe lume trăiește!

E părelnic că boala i-a atins căpățâna, pentru că mai debitează una gravă:
***„E foarte greu la volei să putem participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Este un sistem foarte dificil de calificare pentru că sunt locuri foarte puține pentru Europa, iar ca atare este greu de crezut că noi vom putea prinde vreun loc. Păi să ne gândim că acolo este Turcia, care are o finanțare uriașă la volei, sau Olanda… deci este foarte greu să putem răzbi la turneele preolimpice de la începutul anului 2020, atât la feminin, cât şi la masculin“.***
Asta e culmea prostiei și a incompetenței și a ruperii de realitate! La ce Tokyo vroiai să te califici, **Samuratule**?? La Tokyo?? Și delirezi că sunt turnee preolimpice din care nu putem răzbi? Nu, bre, delirantule, era clar de acum 15 ani că nu putem participa la JO de la Tokyo! 😀 Că după ce ai șutit conducerea FRViș în 2004, voleiul românesc s-a tot dus în jos. Ce „turnee preolimpice de la începutul anului 2020“ visezi, bă dilimache? Avem noi față de așa ceva? Ți-a raportat cumva **Profesorul Universital Adin-Dva-Tri** că fuse vreo națională românească în cantonament ca să se pregătească pentru aceste turnee? 😀

După ce vedem că nu acela e nivelul intelectual adevărat al tovarășului învățător, pentru că el nu poate genera un limbaj atât de „complex“, ne minunăm cum a putut ajunge și rezista în fruntea voleiul românesc o asemenea arătare? Cum au stat atâția ani toate **Slugile **alea nenorocite la picioarele lui mirositoare și l-au pupat fricoase în?
Și peste 2 luni l-or realege preș cu 85%!

(Foto din 1907 toamna, ca și scrisul cu *Ș turcesc* și *Ț inexistent *sunt marca proștilor de la Agerpres.)

[https://www.agerpres.ro/mediu/2019/12/21/retrospectiva-2019-visan-frv-nationala-feminina-under-18-este-revelatia-anului-in-voleiul-romanesc–423738](https://www.agerpres.ro/mediu/2019/12/21/retrospectiva-2019-visan-frv-nationala-feminina-under-18-este-revelatia-anului-in-voleiul-romanesc–423738)Preşedintele Federaţiei Române de Volei, Gheorghe Vişan, a declarat, pentru AGERPRES, că echipa naţională feminină Under-18 este revelaţia anului 2019 în voleiul românesc după medalia de argint obţinută la Festivalul Olimpic al Tineretului European şi locul 6 la Mondial

5 thoughts on “# **VIȘĂNEALA ANULUI 2019 |** VOLEIUL ROMÂNESC E CONDUS DE UN INCREDIBIL PROSTĂNAC! *…

  1. Am trimis un memoriu la ministru sportului,primului ministru si CSAT,privind voleiul romanesc de cand acest troglodit conduce FRV,ca un risc major la fiinta nationala !

  2. Nu mi vine sa cred cum….si cat de mult a decazut voleiul românesc??!!!!! Chiar nu se poateee!!! Cum,cum,cum? Nu mi explic…..

  3. De ce Vișan Gheorghe? De ce? Ce rezultate a obtinut ca jucator,ca arbitru,ca antrenor,ca orice vreti dumneavoastra in voleiul românesc?! Bun organizator de competitii? Bun manager? Dar unde si in ce domeniu?! Chiar nu mai inteleg nimic!!!!

  4. Păi ESTE la pensie! Și mai ia în plus 10.000 pe lună! Exact ieșitul la pensie i-a permis să treacă la venituri uriașe fără multă muncă! Pe prostia incrediblă a mediului voleibalistic românesc. După zicala „Prost nu-i cine cere, ci cine dă!”

Comentezi?