VIȘĂNEALA ANULUI : ZBOARĂ PUIULE ZBOARĂ! (1) Nicio clipă nu am crezut serios că…

VIȘĂNEALA ANULUI : ZBOARĂ PUIULE ZBOARĂ! (1) Nicio clipă nu am crezut serios că…
aqualine.ro/

VIȘĂNEALA ANULUI : ZBOARĂ PUIULE ZBOARĂ! (1)

Nicio clipă nu am crezut serios că vreun adormit din Adunarea Generală s-ar ridica să-l paradească pe Ghiță Bombiță Kövesi 😉 Singurul om din voleiul românesc, care ar fi avut curajul să facă asta, Dan Gîrleanu, a fost cu grijă blocat de a participa. Iar dacă ar fi propus revocarea în ședință, nu numai că nu ar fi votat nimeni altcineva, dar s-ar și fi umplut sala de lătrăturile revoltate ale jigodiilor pro-Ghiță.

Să vedem doar ce vine la Iași. Există 4 structuri afiliate la fereviș:

– Penicilina – șef Stîngă Înjurătorul de Cristoși, care este foarte supus în fața stăpînului Ghiță

klap.ro

– CSȘ Unirea – persoana-cheie e antrenoarea Podaru, o femeie de maaare caracter. Ea a fost cap de listă, prima pe lista blocăcioaselor mele de fezbuc. Mda, e vremea să dezvălui și lista blocăcioaselor. Cînd am vrut să pornesc grupul Volei Iași, a fost una dintre primele persoane cărora le-am cerut sprijinul pentru popularizarea voleiului în Iași. Răspunsul a fost foarte îmbufnat, era foarte deranjată, mînca-o-ar mama ei de vedetă fudulă, și zbang! tuflitul de blocare.
(A 2a piți blocăcioasă a fost chiar căpitanca de atunci a Penicilinei, un alt mare caracter, Cristina Lungu. Asta nici n-a stat la discuții. Eu: „Bună ziua“, ea: zbang! blocarea. Iaca niște femei ferme și care știu ce vor. Intră pe situl de socializare ca să arate cît de asociale sînt!)

– HV Junior – o structură nouă cu șef Oana Pralea, și ea o persoană introvertită, care comunică foarte greu spre deloc.

– Asociația Județeană de Volei Iași – adică arbitrul Ioan Bîrsan, frate de cruce cu Gorban Măciulie, ambii mergînd de mînuță la multele delegări cadorisite de Ghiță și de Cotoroanță.

(Pe situl cîrpacilor FRViș mai figurează și clubul Știința Miroslava, dar ăsta a fost dezafiliat demult! Asta ca dovadă a cîrpăciei.)

Vă imaginați că vreunul dintre cei enumerați ar vota vreodată în viața lor contra lui Ghiță? Extindem această probabilitate zero la nivel de țară și ce obținem? Zero voturi și încă 20 de ani de acum încolo de conducere Bombițească!

Vă imaginați că vreunul dintre aceștia este preocupat cu pasiune de problemele voleiului românesc? Că se gîndesc la vreo soluție?
Dar ce zic eu de ei, de acești gîgîlici? Hai să ne referim la Consiliul Slujitor și la multele probleme prezentate în lista mea de sugestii pentru AG.
Vreodată Valică Păhărică (proxy Sergiulacheu) ar pricepe necesitatea limitării numărului de jucători străini?
Vreodată Cocoșelul Horică ar pricepe principiile proiectării unui program competițional?
Vreodată Magdaș ar vota împotriva intențiilor lui Ghiță, cînd el, sfiosul, trebuie să-și facă curaj două zile ca să-l sune pe dictator?
Vreodată Meșca ar fi îngrijorat că pe timpul domniei lui Ghiță naționalele RO au căzut cîte 10 locuri în ierarhiile europene?

Atît de multe lucruri grave se petrec în voleiul românesc, iar ei își dorm somnul de moarte, de moarte a voleiului românesc. Multe cluburi afiliate nici n-au trimis reprezentanți la AG și astfel s-a înființat iar haita de hiene a arbitrilor lui Ghiță.

Din toată Adunarea Generală (peste 150 membri), un singur om a arătat pasiune și preocupare pentru problemele voleiului românesc: Sandu Kapelovies. Nu discutăm acum dacă propunerile lui sînt geniale au ba. Ci de faptul că a fost singurul care s-a ridicat contra prostiilor lui Ghiță și ale găștii lui. Care a fost rezultatul?

Rezultatul a fost un mare scandal plin de lătrături, Kapelovies fiind propus spre excludere din viața sportivă!!! La fel și Gîrleanu. Vă dați seama la ce dimensiuni de mizerie și de rahat s-a ajuns? Cine e contra lui Ghiță, e exclus din viața sportivă.

Și atunci, cu așa colecție de incredibili mototoli combinați cu hiene, nu ne rămîne decît să acceptăm cît de bine se potrivește reclama aia imbecilă cu puiul! Reclama în care copilul intră în magazin, ia un pui congelat din raft, iese în stradă, aruncă puiul în aer și zice:

ZBOARĂ, PUIULE, ZBOARĂ!

ottobroker.ro

Puiul…. mort!
Ăsta este voleiul românesc de azi, marca Ghiță Bombiță!
Stafii atît de proaspete încît par vii.

(NB. Nu este deloc de mirare că reclama era pentru firma Transavia! 😀 Da, exact! Este unul dintre sponsorii clubului lui Valică Păhărică: Blabla Blaj! Prostia trage la prostie.)
(va urma)
Reclama la Transavia

2 thoughts on “VIȘĂNEALA ANULUI : ZBOARĂ PUIULE ZBOARĂ! (1) Nicio clipă nu am crezut serios că…

  1. „Un popor care alege conducatori corupţi, impostori, hoţi şi trădători, nu este victimă, ci complice.” — George Orwell. Oare nu se potriveste cu voleiul din Romania…?

  2. DA..din pacate asa este ! Se potrivesteeee perfect…tragic e ca se aplica si in restul societatii romanesti !

Comentezi?