VIȘĂNEALA SĂPTĂMÎNII | CRUCIȚI-VĂ DE PROSTIA VIȘĂNEILOR LUI GHIULICĂ! * NINGE CU FULGI DE…

VIȘĂNEALA SĂPTĂMÎNII | CRUCIȚI-VĂ DE PROSTIA VIȘĂNEILOR LUI GHIULICĂ! * NINGE CU FULGI DE…

VIȘĂNEALA SĂPTĂMÎNII | CRUCIȚI-VĂ DE PROSTIA VIȘĂNEILOR LUI GHIULICĂ! * NINGE CU FULGI DE NISIP

Ieri dimineață (1 mar) nu era încă publicat pe prima pagină a sitului ferevișului anunțul din FOTO. Poate să se fi fost publicat mai după-amiază sau chiar peste noapte. Ce observați în acest afiș, dincolo de prostia generalizată a celor care nu reușesc să scrie cu toate literele românești?

Afișul postat tîrziu pe 1 mar se referă la un „ditamai“ Festival al Primăverii, care începe pe 2 mar! 😀 Iar înscrierile s-au făcut pînă azi (2 mar) la ora 9! Ce rost are, băi Ghiulangiule, să pui afiș publicitar cu 15 ore înainte de încheierea înscrierilor pentru o competiție sportivă? Oamenii ăia cînd se pregătesc? Cînd se antrenează? Cînd se organizează?

Dar există acolo un element de prostie și mai mare! Vi se pare cumva că imaginile din afiș strigă „plajă“? 😀 „Volei de plajă“? Eu unul văd niște încotoșmănați care joacă pe o suprafață înzăpezită printre munți 🙂 Și mai văd și 4–7 fulgi de zăpadă!

Bă Ghiulică, tu și cu prostănacii tăi, știți ce-i aia plajă? E cumva ceva la care te gîndești ca fiind acoperit de zăpadă?
Dacă tot halești două hopservări la Galați, interogheaz-o acolea pe Sobo, că fata s-a dus la plajă în Șeișel. E umblată prin lume, sigur știe cum e!

Chiar nu mai are limite prostia ferevișului?

Comentezi?