VOLEI CU PROSTIE ȘI CU ȘMECHERIE (2) | Cum și-a învârtit Limbosu rivala

aqualine.ro/

 

Meciurile din turneul 13 se aranjează după tabela Berger, dar, de multă vreme, există obiceiul ca meciurile echipei gazdă să fie en vedette, adică ultimul meci al zilei, când se presupune că ar putea veni mai mulți spectatori. Așa au procedat și 4 din cei 6 organizatori (M+F) de la acest sfârșit de săptămână. Foarte prostește! ?

Organizatorii fiind în prezent cei de pe locul doi, fiecare în grupa lui valorică, va trebui să joace în ziua 2 contra echipelor de pe locul 1. Adică cel mai tare meci al grupei.

În ziua 1, organizatorul (locul 2) joacă ultimul meci, la fel și în ziua 2, deci are cca 21 de ore de refacere înainte de marele meci. În acest timp, echipa de pe locul 1, joacă primul meci din ziua 1, adică mai devreme. Când vine la marele meci, echipa de pe locul 1 va fi avut cu 3 ore de odihnă mai mult! Astfel, organizatorii proști își fac singuri rău pentru că nu înțeleg o aritmetică simplă ?
(Lucrul ăsta nu se petrece la Timișoara, dar nu pentru că organizatorii ar fi cine știe ce mai inteligenți, ci pentru că în acel turneu joacă doar 3 echipe.)

Exemplu (turneul de la Zalău):

bijubox.ro

Ziua 1
1400 Arcada – CSM U Craiova
1800 Zalău 113 – Steaua

Ziua 2
1400 SCM U Craiova – Steaua
1800 Zalău 113Arcada

(În cazul Zalăului, cel mai prost organizator feheresc, Arcada are chiar cu 4 ore de odihnă mai mult!)

Singurul șmecheroi veritabil e clubul lui Limbosu. Desigur, nu putem să-l bănuim pe Limbosu de capacitate intelectuală, nici pe Sergiulache(u). Cel mai probabil, manevra e a lui ZaDarko Arena, cel mai deștept din gașca de la Blaj. Ce-a făcut ăsta? Și-a pus meciul Blajului din prima zi la ora 14, ceea ce mută meciul CSM Târgoviște la ora…. nu 17 (așa cum ar permite rotocolul sanitar), ci 17:30! ?

Cazul Blaj:

ottobroker.ro

Ziua 1
1400 Blabla Blaj – Dinamo
1730 CSM Târgoviște – CS Medgidia

Ziua 2
1400 Blabla BlajCSM Târgoviște
1730 Dinamo – CS Medgidia

În ziua 2, a marii confruntări, Blabla Blaj vine cu cca 21 de ore de refacere, iar CSMT vine nu cu 3 ore mai puțin, ci cu 3 ore și jumătate mai puțin. Nimic neregulamentar aici, din moment ce regulamentele Universitalului Ocolește nu specifică nimic despre diferența de timp dintre 2 partide succesive ale unei echipe dintr-un turneu. ZaDarko Arena putea foarte bine să pună meciul CSMT din prima zi și la ora 21:30! Probabil au încercat s-o țină „rezonabil”, pentru că altfel, s-ar fi întors treaba împotriva lor în turneul 14 găzduit de CSMT. Sau poate face CSMT așa o manevră? Ce comic ar fi! ?

Comentezi?