A1F Etapa Rezultate * Colțul Șelăresei CSM București – CSM Tîrgoviște 3 – 0…

aqualine.ro/

A1F Etapa 1.10. Rezultate * Colțul Șelăresei

CSM București – CSM Tîrgoviște 3 – 0 (25-12, 25-12, 25-19)

Un început de an foarte frumos, cu naționala jucînd foarte prost, cu meciuri la date neregulamentare, cu amînări de meciuri, cu o echipă fantomă… și acum cu acest meci urît și jenant pentru CSMT, care a pierdut la un scor de tot rîsul. Cred că toți cei care așteptau cu nerăbdare reluarea campionatului au rămas cu un gust… fără de gust.
Cea mai bună jucătoare: Alexandra Sobo ( #1 centrală CSMB), 12 pct, eficiență 83%.
Cea mai bună marcatoare: Irina Trușkina ( #3 centrală/opusă CSMB), 15 pct.

Și româncele ședeau pe tușă și le aplaudau și încurajau pe străine…

klap.ro

Jănică Mîncărică și cu Szabo Cîrpăcică au dus meciul la Sala Polivalentă. În perspectiva meciurilor din Liga Campionilor, au luat ecsemplu de la Păhărică Buzilă de la Blaj și și-au racolat „galerie“, adică niște derbedei care urlă aiurea prin sală și fluieră cînd servesc adversarele. Te pufnea și rîsul cînd îi auzeai behăind: „Ce-se-me-u’! Ce-se-me-u’!“. Care cesemeu, bre? 😀
Mîncărică și-a tolănit kilele dimpreună cu celălalt kilos, îNȘelaru, în loja cu vedere bună, iar pe gloate le-au trimis la fundul arbitrului principal, ca să dea cu plus la tv.
Viitor de aur voleiul nostru are, cu așa caricaturi.

CSU Belor Galați – Blabla Blaj (NEREGULAMENTAR) 0 – 3 (11-25, 20-25, 10-25)
Meciul s-a desfășurat neregulamentar pe 15 ian, Blabla Blaj legînd 2 meciuri într-o singură deplasare, ceea ce este clar interzis în regulament. Dar dacă ești Păhărică Buzilă de la Blaj și pretin de păhar cu Ghiulică, se rezolvă, dă-l în de regulament.

U NTT Data Cluj Np – Agroland 3 – 0 (25-0, 25-0, 25-0)
Deși se știe că Agroland nu mai există, echipa nu a fost retrasă oficial din campionat (pe acte), după cum nici Cocoșelul nu a trimis țidulă oficială la Consiliul Slujitor cum că demisionează. Meciul inexistent a fost repartizat hopservatorului și arbitrilor care trebuia 😉
După această „neprezentare“, regulamentul zice că echipa în culpă este exclusă din toate competițiile. Asta dacă nu se mai chestionează cluburile rămase dacă sînt de acord să nu se aplice regulementele.

CSM Lugoj – Știința Bacău: AMÎNAT pe motiv de meci retur în Cupa CEV în Olanda.

Dinamo a stat.
—–

ottobroker.ro

Șelăreasa a început cu perle în forță, dar apoi s-a domolit, făcînd vizionarea și mai plictisitoare.
Cică CSMT este singura echipă de la care a mîncat bătaie CSMB în acest campionat. Nu bre! Blabla Blaj e singura echipă care a bătut CSMB. CSMT e echipa care a smuls un punct de la CSMB în tur. (A 3a oară Șelăreasa s-a corectat.)

Numele jucătoarelor este mereu un chin pentru familia ei. Am auzit azi de „Pusici“ și de „Balkenștain“ 🙂 Păi așa olandeză ești? N-ai prins mai nimic din limba olandeză cît ai pierdut vremea pe acolo? Bine că nu a fost „Groteus“, o fi divorțat Maret?…

Perle Șelăreasa:
– Preluarea a fost foarte perfectă!
– A fentat foarte bine intenția de minge plasată. 🙂
– O înlocuiește cu brio cu Trușkina pe zona 2. [Nu mai zice „cu brio“, dacă habar n-ai ce înseamnă!]

Comentezi?