# ANALIZĂ PREDICTIVĂ ABERANTĂ A STAGIUNII 2019–2020 (A1F) (partea 2) **Dinamo **De vreo 2…

aqualine.ro/

# ANALIZĂ PREDICTIVĂ ABERANTĂ A STAGIUNII 2019–2020 (A1F) (partea 2)

**Dinamo
**De vreo 2 ani clubul a lăsat echipa feminină (de volei) de izbeliște și și-a concentrat atenția și fondurile pe cea masculină. În consecință, Dinamo F a plutit în amorțeală undeva pe la mijlocul clasamentului, nemaifiind echipa care acum doar 5 ani conta în cupele europene. Față de anul trecut echipa a slăbit. Să zicem că doar **Iancu** și **Hashimoto** s-ar evidenția. Există mai multe jucătoare tinere, pentru care prezența în campionatul div A va conta, dar dacă echipa e slabă, nu poți avansa mult. Unde mai pui că au și un antrenor începător ieșit de sub aripa lui **Darko Arena**… nu prea ai ce să le ceri…
**Alida** s-a retras pe bune. Acum e antrenoare secundă.
*Predicție relativă la stagiunea trecută:* **locurile 6-7**.
*CSA:* **6,5**.

**U NTT Data Cluj Np
**Nu s-a schimbat mare lucru la această echipă. Cam aceleași jucătoare apatice, cenușii, fără niciun vis de campioane, și aceeași antrenoare **Trombițaș**, care nu prea are capacitate de învățare. Dorim să vedem și femei antrenoare, care să ajungă la nivel înalt în voleiul românesc, dar asta nu va veni de la Cluj Np,
*Predicție relativă la stagiunea trecută:* **locul 7**.
*CSA:* **7**.

**CSU Belor Galați
**Cu fonduri ceva mai mari anul aceasta, ne-am aștepta să crească nivelul echipei și să nu mai fie ciuca bătăilor. Așa va și fi (creșterea!), mai ales că **Prințul Paul cel Fudul** a fost forțat de soartă să revină spășit în bulibășatul **Ghiulangiului** și așa a ajuns la Galați. Dacă unii îl consideră al 2lea antrenor român ca valoare (la volei feminin) și avînd o echipă mai valoroasă decît anul trecut, CSU Belor va intra în lupta pentru primele 6 locuri.
*Predicție relativă la stagiunea trecută:* **locurile 5-6**.
*CSA:* **5,5**.

filbo.ro
bijubox.ro

**CS Medgidia
**E nou-promovata de la care așteptăm cu mare interes să facă valuri în div A. În div B nu a pierdut niciun set și asta înseamnă ceva, e un semnal important, chiar dacă e o mare diferență de nivel între cele 2 divizii. Echipa a fost ameliorată, există jucătoare tinere cu chef de afirmare și există un antrenor, care și-a luat profesia în serios. **Florin Voinea** e unul dintre cei foarte puțini care studiază teoria voleiului. Unde mai pui și deschiderea reală spre modernitate a secției de volei… toate astea fac din CS Medgidia o echipă foarte interesantă de urmărit.
Există acolo mai multe jucătoare cu potențial pentru echipa națională.
*Predicție relativă la stagiunea trecută:* **locurile 5-6**.
*CSA:* **5,5**.

**FC Argeș
**Poate afirmarea unei antrenoare-femeie să vină de la Pitești? **Cristina Zanfir** are un potențial bun, numai că, din păcate, n-o ajută finanțele. Cu bani puțini, echipa e cumva încropită. Nu stă chiar rău, dar se putea și mai bine 😉 Dacă fetele nu vor juca cu gîndul în primul rînd la bani, pot face surprize plăcute.
*Predicție relativă la stagiunea trecută:* **locurile 6-7**.
*CSA:* **6,5**.

(va urma)

Comentezi?