CARACTERE | Daiana Mureșan șterge podelele cu blogul Volei România! * Cum s-a fentat prezența la lotul național

CARACTERE | Daiana Mureșan spală podelele cu blogul Volei România! * Cum s-a fentat prezența la lotul național

 

Dacă nu știți cine e Daiana Giorgiana Mureșan, și probabil nu știți, vă informăm noi că a fost o voleibalistă română, jucând pe postul de atacantă opusă. Fata cu 2 prenume stâlcite, puse de niște părinți nu foarte inteligenți, a preferat de tânără să joace la echipe străine, care plăteau gras, și de aceea publicul românesc nu prea știe de ea. Calitatea jocului ei a tot scăzut și. după ce a jucat în 2019 în… Indonezia și după niște perioade de depresie, a dispărut de pe radarele voleiului. La cei 31 ani ai săi pare să se fi lăsat de volei. Mureșan a mai fost convocată ocazional la lotul național.

Recent am avut cu această Prințesă a voleiului un dialog mai mult decât prietenesc, pe care-l reproducem mai jos cu comentarii. Discuția a pornit de la „pipe”.

SR: Pasa s-a dus la zona 4, iar Sylla a atacat cu linia umerilor perpendicular pe fileu.
„Pipe” e un termen folosit pentru atacul din linia 2, nu pentru pasa spre linia 2.
Și ne amintim cu drag de vremurile când fentai prezența la lot!

DGM [am păstrat formatul ei agramat]: Pipe ‚ul se refera la atacul din zona 6 draga Sorin , iar 0 in voleiul „modern” pentru atacul din zona 1! Dacă 10 ani de prezente la lotul national se traduc in fentat atunci chapeau dragul meu, ti-ai facut bine temele !

SR: Așa ziceam, linia 2 (zona 6, da).
Fentatul prezenței la națională de către voleibaliștii și voleibalistele noastre e arhicunoscut de mulți ani. Ați făcut un rău enorm care cu greu va putea fi corectat de generațiile următoare. Ați contribuit indirect la catastrofa din acest an de la CE.
Da, ne facem temele de vreo 6 ani. Poate ești nouă pe la cititul blogului 😉  Recuperează.

DGM: stim cu toții ca esti un mare iubitor si susținător al acestui sport , se vede clar din toate articolele tale ! Macar noi asa bune, rele , prezente și mai puțin prezente ( dupa spusele tale ) am încercat sa facem ceva pt tara noastră, dar spune-ne si noua , ăstora care nu știm mai nimic despre volei:de cate ori a cantat imnul național pt tine , de câte ori ai fost aplaudat de către susținătorii adevărați al acestui sport minunat? Aaaa si sa nu uit : cati ani din viata ți-ai sacrificat tu pe taraflex ?

SR: 1. Nu știți, bă aceștia. Dacă „știați”, vă alăturați luptei contra corupției, incompetenței și prostiei din volei. Ați preferat tabăra Bulibașei, fără să vă pese deloc de suferința voleiului. Da, avem peste 10.000 de articole în apărarea voleiului de căpușe și de paraziți. Tu? Nici o declarație n-ai dat. Nici nu mai știe lumea cine ești. Ai preferat să te faci piți blocăcioasă de fezbuc, după neuroni, când au fost criticați prietenii tăi corupți.
2. Ce ai încercat tu să faci pentru țara ta? Te-ai alăturat corului de berdiloaice, oltenoaice, rusoaice, calotoaice, salaoroaice, care au luptat alături de Ghiulangiu răspândind zoile bârficioase ale lui îNȘelaru despre noi? Ai fugit de voleiul din țara ta pentru că nu te umfla de bani?
3. Cu cât scrii mai mult cu atât îți dezvălui „inteligența” sclipitoare. Ce imn ți-a cântat ție, bre? 😉 Fuduleala cu cântatul imnului se referă la medaliile de aur. Ce medalii de aur ai luat tu vreodată cu naționala? Niciuna! Dar tupeu în tine ai buluc.
4. Ți-ai sacrificat ani pe taraflex? 😉 Deci voleiul pentru tine a fost un chin, dar bine că ai aspirat niște saci de bani. E trist că sacii de bani nu te ajută contra depresiilor. Mai ai episoade din-astea?
5.La toamnă pe unde mai faci ceva pentru țara noastră? Filipine? Vanuatu? Bolivia? Sau nu mai poți?

DGM: Hai ca deja o dai in penibil rau de tot ! De la un simplu comentariu ai ajuns sa ma jignesti din cauza frustrărilor si neputinței tale ! Esti varza, hai mult noroc în spatele tastaturii, viitorul iti surâde!

[Pițipoancele de Internet (și pițiponcii gen Feher de la Zalău) au impresia că dacă zic de „frustrat” și de „frustrare”, ți-au aruncat jignirea supremă, după care ești prăbușit la pământ și nu mai ai ce face și plângi o săptămână. Că așa au învățat fufele de la fufele de la Kanal D. În lumea reală, orice om cu intelect e foarte foarte frustrat într-o lume condusă și dominată de proști și de incompetenți. Iar voleiul românesc e o astfel de lume mai mică.]

SR: Bună asta cu frustrarea! 😃 Chiar mă gândeam când apare, că e arma supremă a celor inteligenți ca tine.
Vezi-ți tu de ce varză ești tu, terminată la 31 ani. Și-n viitorul tău nu te așteaptă decât depresiile și îngrășarea 😉 Că nu prea știi să faci nimic altceva.
Dacă te-ntreb ce-i ăla „serviciu plutitor”, știi, nepenibilo?
Nu te mai atinge de jidvei.

 

Așa fata combativă pe care frumusețea n-o dă afară din casă, peste care mai aruncă și un machiaj de prost gust, a dat de pământ cu blogul nostru varză, făcând și ea parte din categoria celor care latră protestează împotriva „jignirilor”, neuronii lor puțini nefăcându-i să priceapă diferența dintre jignire și critică pamfletară a unor situații de neacceptat. Din păcate, există prin preajma voleiului foarte mulți asemenea oameni meschini, cu intelect nu foarte strălucit, care n-au priceput nimic din campaniile noastre și au căzut fleașcă în mrejele bârfei demențiale.

Mureșan, ca și Ungureanu mai târziu, a fost la un moment dat numită, dintr-o enormă prostie jurnalistică, „cea mai sexy voleibalistă din România” Foarte comic! 😀 😂

Și totuși, Mureșan, Salaoru, Calotă, Sobo, nu vreți să ne povestiți cum ați fentat ani de zile prezența la lotul național?

 

 

Comentezi?