CCEV (M) 16imi tur (1) | Joc de antrenament pentru Modena. Și fără Ngapeth.

 

Perkinelmer Leo Shoes Modena – Zalău 113 3 – 1 (25-15, 25-17, 20-25, 25-21)
Spectatori: 2918

Meciul a început (și s-a terminat) fără Earvin Ngapeth pe teren, dar Modena le-a folosit pe celelalte vedete. Extrema Leal Hidalgo și opusul Abdel Aziz au fost excelent serviți de coordonatorul Rezende și s-au distrat cu dejo-zălăuanii vișănelului Feher. În setul 3, Abdel Aziz a lăsat locul catastrofalei rezerve Sala, iar dacă așa opus a făcut minus 1p în 2 seturi, așa a putut și Zalău 113 să câștige un set și să facă scor onorabil într-al 4lea. Pentru Modena au jucat tot meciul încă 2 rezerve (Van Garderen și Sanguinetti). E posibil ca și schimbarea coordonatorului dejo-zălăuan Kovalciuk cu Rîpeanu să fi ameliorat jocul oaspeților.
Interesant e scorul blocajelor: 7-10. Ha?

Cel mai bun jucător: Daniele Mazzone (#18 central Modena), 13p, 56%
Cel mai bun de la Zalău: Cristian Palacios (#12 central), 10p, 33%
Cel mai bun marcator: Yoandy Leal Hidalgo (#17 extremă Modena), 20p, 50%
Cel mai eficient atac: Maarten Van Garderen (#3 extremă Modena), 15p, 71%
Cele mai multe blocaje punctate: Daniele Mazzone și Vlad Cuciureanu, câte 5
Cea mai bună recepție: Bruno Bello (#2 libero Zalău)
Cel mai slab jucător: Rareș Bălean (#7 extremă Zalău), bilanț minus 3p. Bălean pentru Zalău e ca Adelina Rus pentru Medgidia: o paciote 😊

Returul are loc azi de la ora 19, tot la Modena, pentru că împiedicatul vișănel zălăuan Feher s-a chitit că e mai bine să nu vină vedetele internaționale la Zalău.

Prostănacii de la Modena nu s-au sinchisit să transmită meciul de europeni ce sunt. Probabil că nici pe cel de azi nu-l vor transmite.

Comentezi?