CÎRPACII DE LA CSM BUCUREȘTI :: Ia te uită la telefonara asta! (episodul 2)…

CÎRPACII DE LA CSM BUCUREȘTI :: Ia te uită la telefonara asta! (episodul 2)…
aqualine.ro/

CÎRPACII DE LA CSM BUCUREȘTI :: Ia te uită la telefonara asta! (episodul 2)

Am mai adus vorba despre șefa celui mai bogat club din țară – CSM București – și despre felul în care fezbucu te arată așa gol cum ești, fără să vrei, dar cu deplina ta colaborare! 🙂

Șefa clubului e una Gabriela Szabo, care a cîștigat pe vremuri niște medalii alergînd repede, și pe baza asta a primit de la stat o grămadă de sinecuri. De exemplu, a arătat cît este de deșteaptă fiind pusă ministreasă a sporturilor (și a tineretului).

Acum este a 2a oară cînd telefonara își pune pe pagina ei oficială (!) o imagine în care este… FĂRĂ CAP! 😀 Bine, o fi ea tută de fezbuc, dar nu e nimeni în anturajul ei s-o tragă de mînecă?

bijubox.ro

În afară de imaginea fără cap, tuta mai postează pe pagina oficială și poptamasisme, din alea în care arăți cît de tare te-a nedreptățit viața și cum cerșești de la oameni respect, îngăduință și dragoste. Parcă e descrierea unei secte asiatice.

ottobroker.ro

Așadar, unde ți-e capul, Szabo?? 😀 😀
La drept vorbind, aici are mai mult cap decît în poza de fundal anterioară.
Dacă asta le e șefă, ce să mai ceri de la ciracii ei de la CSMB?

(Au! mi-am amintit de altă tută de fezbuc, Salaoru, care a postat treaba aia cu tribul african, în care, dacă faci ceva rău, nu te ceartă nimeni, ci te laudă toți trei zile și trei nopți! 😀
Și alde Miclea, Onyejekwe, Teianu sau Tămaș au pus botul și au tras cu liche 🙂 Că nu numai de la postările tale proprii ți se vede „inteligența“, ci și de la felul în care reacționezi la postările imbecile ale altora!)

https://www.facebook.com/gabriela.szabo.96/
Comentezi?