Clocoteau unii pe net că meciul Științei cu Rapid (ultimul din turneul de la…

Clocoteau unii pe net că meciul Științei cu Rapid (ultimul din turneul de la Iași) ar fi fost aranjat. Eu aș zice să ne gîndim la 2 chestii:
1. Știința era calificată după primul set cîștigat;
2. Știința n-ar fi avut interes să tragă după ea la turneul de promovare o echipă mai bună, cum se presupune că ar fi Rapid față de SCM Pitești.

A fost clar un joc relaxat al Științei, chiar prea relaxat. La puținele meciuri din divizia A2 (10 tur+retur, plus 2 jocuri suplimentare) și la lipsa vreunui meci amical de pregătire în toată luna de pauză (!), partida aia trebuia tratată mult mai serios. Că au fost accidentări? O echipă serioasă nu stă-n 2 jucătoare. Dacă o jucătoare se accidentează, a crăpat echipa? 15-6 în setul decisiv și cu amuzament la greșeli nu e treabă bună. Nu așa se joacă pentru Divizia A1.

Chiar încercam să mi le imaginez pe fete jucînd în A1 contra alde CSM Tîrgoviște și nu am putut. E foarte bun entuziasmul de joc. Simona Mocanu de 1m81 ar putea lua lecții de poftă de joc de la Delia Pădurean de 1m69 (deși Delia mai are corecții de făcut). Însă, numai cu entuziasm, le papă Divizia A1 cu fulgi cu tot.

Turneul de promovare de la începutul lui mai nu se anunță foarte greu, mai ales dacă se cîștigă licitația de organizare din 15 aprilie. Poate în pauza asta vor fi și niște amicale. Nu poți să exersezi scheme de joc în miuțe de 4 contra 4.

3 thoughts on “Clocoteau unii pe net că meciul Științei cu Rapid (ultimul din turneul de la…

Comentezi?