COJOCĂREALA SĂPTĂMÂNII | Universitalu delirează și se crede pivot * Pupincul Contabilu Constantinescu pupă la greu

aqualine.ro/

 

FRV tocmai a publicat un interviu cu Adin-Dva-Tri Cojocaru Mingea Ocolește Aerul în Toate Direcțiile, în care fericitul preș al nefericitei federații se excită la pupicii primiți în dos. Înregistrarea video de pe YouTube are o prezentare în engleză generată cu „Inteligența” Artificială, în care se zice nici mai mult nici mai puțin, că Ocolește este un președinte dinamic și are gânduri din inimă pentru călătoria (parcursul) remarcabilă a naționalei feminine la Campionatul European.

Nu poți să nu te îngrețoșezi grav la remarcile pupincuriste gen:

„Cojocaru’s inspiring #leadershipskills & management style have played a pivotal role in the team’s success. Additionally, Adin Cojocaru sheds light on the high hopes and prospects of the 🏐 Romanian Men’s Volleyball Team as they enter the 🏆 Eurovolley competition. With his unwavering dedication, there’s no doubt that Romanian volleyball is on the rise. 🌟”

[Competențele de conducător și stilul managerial ale lui Cojocaru au jucat un rol „pivotal” în succesul echipei. În plus, Adin Cojocaru evidențiază marile speranțe și perspective ale naționalei masculine de volei a României, care intră în competiția Eurovolley. Grație devotamentului său fără cusur, nu există nicio îndoială că voleiul românesc este în ascensiune.]

biciclop.eu

Nici Ghiță Ghiulangiul nu s-a pretat la asemenea osanale jegoase, împuțite și nerușinate. Ăla avea treabă cu suptul banilor.

Care sunt competențele de conducător ale lui Universitalu? Păi alea că a condus voleiul românesc 16 ani ca mână dreaptă a lui Ghiță Bombiță Ghiulangiul și apoi 3 ani de capul lui. În acest timp voleiul românesc s-a prăbușit continuu, cu excepția momentului de grație acela cu Campionatul Mondial (F) Sub-18. Cu rolul lui „pivotal” a adus un antrenor prost la naționala feminină și a girat selecția lui tembelă și ignoranța lui despre rolul centralei într-o echipă de volei. Sub conducerea luminată a lui Cojocaru, naționala e praf și pe 3 din cele 5 posturi ale echipei avem ciurucuri jalnice (coordonatoare, extreme, opusă – cu referință la titularele preferate). Viitorul voleiului feminin este foarte negru, dacă, la finalul campionatului de junioare, cea mai bună jucătoare a fost o extremă fără talie, pe care nu și-ar dori-o nimeni în echipa de club. Așa cum nu și-ar dori-o nimeni în echipa de bază pe coordonatoarea naționalei, Axinte, cea paradită la Blaj.

„Succesul” actual al naționalei feminine se datorează exclusiv contextului european, în care calitatea voleiul la nivel de naționale s-a prăbușit.

Există și un lucru bun în interviul nesimțit: faptul că nu este sigură continuarea contractului cu El Zapacito Naranjo. Dar poți ști ce altă catastrofă de selecționer mai găsesc antenele lui Universitalu?

Din PERLELE agramatului preș:

M-aș bucura cu drag

Am fost în vaibul acela

În primul meci să fii într-un Colosseum… [Incultul crede că amfiteatrul roman de la Verona este „Colosseum” 😀 Incultule, „Colosseum” e numele amfiteatrului din Roma! Nu orice amfiteatru e Colosseum 😊 Doamne, câtă prostie Universitală!]

Mai îmi permiteam [Așa! Pune „mai” în fața pronumelui, ca maneloșii adevărați!]

Eram îmbrăcat în România 😂

Fetele și-au făcut datoria

Joc care este încărcat cu 5 seturi

Jumătate au rezolvat să se elibereze

Franța este o echipă care te poți bate, poți să fii la egalul lor.

Echipa României nu este una care să aibe, știu eu?, carențe [Ce-i tras pe nări, Universitale?]

Să dea Dumnezeu [Ce treabă are unul ca tine cu Dumnezeu? Dumnezeul tău a fost Ghiulangiul.]

Ieșirea din grupe va mai avea încă un bonus [Unul din acei mulți proști care cred că „ieșirea din grupe” e ceva bun. Băă, Croația și Bosnia au „ieșit din grupe”. Și alte 8 echipe.]

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

[„Naranio” – aste e pronunție prostească de către Contabilu Constantinescu a numelui antrenorului spaniol. Năravul prostului n-are lecuire.]

După modul în care Universitalu distruge structura propozițiilor, e clar că a făcut limba română la școala profesională cu aceeași profesoară ca Șelăreasa.

Admirați-l aici pe Universitalu și pregătiți-vă să-l votați din nou la anul!

Comentezi?