Dă-i lui Stîngâșinși să face vreo treabă și sigur iese o varză. S-a apucat…

aqualine.ro/

Dă-i lui Stîngâșinși să face vreo treabă și sigur iese o varză. S-a apucat micuțul de făcut program de sală! O panaramă. Iaca o analiză superficială a unui gunoi:

Pagina 1
Cam cît de prost să fie cineva ca să scrie cu negru pe purpuriu?? (cu culoare închisă pe culoare închisă)
Cît de prost să fii ca să pui poza pe pagina 1 și prezentarea componenței echipei pe pagina 3?

Pagina 2
Apare un tabel cu clasamentul, în care avem niște coloane numite „Puncte seturi” 🙂 Ce-s alea zăpăciților? Există puncte de clasament și puncte de joc.
S-au apucat ei să publice clasamentul în detaliu, dar au uitat de raportul punctelor de joc.
În programul etapei, ca mulți rătăciți, nu știu că numele orașului acela este Cluj-Napoca.
La Penicilina păstrează formalul „ACS”, dar nu și la alte echipe cu „CS” în titulatura oficială.

Pagina 3
La prezentarea jucătoarelor, handicapatul informatic care a editat textul nu știe să pună spațiu după punct (prima lecție de dactilografie). Cititorul poate doar presupune că numerele de ordine din listă sînt și numerele de pe tricouri.
Folosirea cratimei la prezentarea jucătoarelor străine este haotică. Ba e cu spațiu, ba fără, ba lipsește de tot indicarea țării fostei echipe. La Marina K fosta echipă e chiar greșită de tot! Ea vine de la Marița Plovdiv, cu care a cîștigat titlul anul trecut (în Bulgaria)!
Vîrsta cînd e cu „ani”, cînd cu „de ani”.
Al 2lea prenume al unor jucătoare lipsește.

klap.ro

Pagina a 4a e cea mai tare!
Mai presus de orice chiflă din program, poza lui Stîngâșinși e fabuloasă! Fotograful a reușit cu mult talent să surprindă personalitatea adevărată a micuțului! Exact așa e: și pe dinafară și pe dinăuntru!
Poza aia e o operă de artă, va fi expusă la Luvru. Se recomandă totuși să nu uitați programul pe undeva cu pagina 4 în sus. Dacă vede vreo gravidă fotografia, e în pericol de avort spontan.
Dar… cît de prost să fii ca să pui așa titlu: „Penicilina la început de sezon”?? 🙂 🙂 Care „început de sezon”, măi handicapaților? „Sezon” (sau, mai corect „stagiune”), în limbaj sportiv, se referă la anul competițional (campionat, cupă etc). „Sezonul” 2015–2016 a început în octombrie, băi aceștia! 🙂 Acum nu e început de sezon, ci începutul returului!
Totuși, tolomacul (imaginar?) care ia interviul se sucește în text și vorbește corect de „începutul sezonului”, cînd s-a stabilit obiectivul.
Apoi Stîngâșinci ne arată că nu e foarte tare la aritmetică. După cum am mai arătat, ca să termini tur+retur la jumătatea clasamentului (locurile 6-7), trebuie să acumulezi cam jumătate din numărul de puncte posibile. (A se vedea și clasamentele parțiale actuale și la fete și la băieți.) 22 etape = 66 puncte maxim. Jumătate din 66 = 33! Nu 25! Că or ajunge 31 de puncte, e posibil.

ottobroker.ro

Cred că interviul e unul falsificat. Eu personal nu cred că Stîngâșinși e capabil să formuleze atîtea fraze într-o săptămînă.
Și o perlă: „Penicilina a consacrat un sextet” 🙂

Dincolo de astea, tolomacii n-au pus nici un fel de informație despre jucătoarele oaspete, astfel că spectatorii au avut în față o echipă fantomă: niște fețe fără nume, fără istorie, de valoare necunoscută.

Concluzia:
Programul cartonat (în loc să fi ales o hîrtie de revistă de calitate) arată a meniu al barului de la Țibana.
Șărloc Hăumz ne spune că au lucrat la el cel puțin 2 persoane. Cea care a editat lista jucătoarelor (probabil vreun referent de la primăria Miroslava) abia știe să păcănească 2-3 taste, deci arată prea handicapată informatic ca să fi știut cum să lucreze și partea grafică.
Zic unii „Bine măcar că au editat un program”.
Eu zic așa: Îți picură robinetul și-l chemi pe instalatorul ăla pocit ca să repare. Iar lucrarea lui cauzează o inundație gravă la etajele inferioare. Poți zice: „Măcar a încercat…”?

Comentezi?