DIVA (F) 2024 Etapa 1.8 | Meciul etapei * Etapa în care s-a rupt clasamentul și CSM București a pierdut lupta pentru podium * Încă o victimă a păcatelor lui Psihălău * Care Ceseme, proștilor? 😄

magnolia.ro/

 

CSM București – CSM Lugoj 2 – 3 (25-18, 20-25, 22-25, 25-22, 12-15)
Spectatori: 200

Un meci cu faze frumoase, dar nu atât de multe cât să umple 5 seturi. Setul 1 a fost dominat de centrala Correa (CSMB), iar CSML s-a chinuit. Au urmat 2 seturi în care oaspetele au condus lupta și pe fondul scăderii eficienței atacurilor gazdelor. În setul 4 CSML a avut o nouă cădere, cu eficiența atacurilor scăzând la un uluitor 16%! Centrala Grbac (CSML) a contribuit la cosmetizarea scorului. La scorul 17-17, centrala Orlandea (CSML) s-a accidentat, din păcate, cel mai probabil din păcatele purtătorului de ghinion oficial al CSML, Psihălău Moldovan. Sau ale fudulului Šegrt sau ale vișănelului Brudiu, cine poate ști? 😉
Foarte multe atacuri ratate din ambele tabere. Dacă o cifră rezonabilă ar fi de 15 atacuri ratate, cele 2 echipe au făcut scorul 32-27!
Slabă recepție a ambelor echipe.

Cea mai bună jucătoare, cel mai eficient atac: Marjorie Correa (#9 centrală CSMB), 22p, 56%
Cea mai bună de la CSML, cele mai multe blocaje punctate: Mirta Grbac (#6 centrală), 15p, 43%, 9 blocaje
Cele mai bune marcatoare: Marjorie Correa și Elizaveta Ruban (#3 extremă CSML), 22p, 29%
Cea mai slabă jucătoare, cele mai multe blocaje încasate: Matea Ikić (#20 extremă CSMB), 6 blocaje încasate

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

În public niște proști strigau de mama focului „Ceseme! Luptă Ceseme!” 😊 Care Ceseme, proștilor? 😊Acum, dacă sunt 4 CSM-uri în campionatul feminin, ne vom împiedica des de astfel de fază.

klap.ro

În această etapă CSMB a pierdut lupta pentru podium, cel puțin până ce va începe faza a 2a a campionatului.

După această etapă clasamentul s-a rupt: doar 4 echipe se mai luptă pentru podium: Rapid, CSM Târgoviște, Blabla Blaj și CSM Lugoj.

Comentezi?