DIVA (F) ANALIZĂ PREDICTIVĂ ABERANTĂ A STAGIUNII 2022–2023 (partea 3) | Sistem competițional imbecil * Faza 2 are 3 faze!

magnolia.ro/

 

(continuă de aici)

Dacă ordonăm acum cele 11 echipe după CSA, obținem o predicție a clasamentului după Faza 1 (tur-retur).

CLASAMENT PREZIS

1-2. CSM Târgoviște CSA 1,5
   Rapid București 1,5
3-4. Blabla Blaj 3,5
   CSO Voluntari 3,5
5. CSM Lugoj 4
6. Dinamo București 6,5
7. SCM U Craiova 7,5
8. FC Argeș Pitești 10

klap.ro

9-11. CSM Știința Bacău 10,5
   U Cluj Napoca 10,5
   CSM București 10,5

Interpretare

Campionatul va fi mai slab decât cel anterior.
Rapid se va lupta pentru titlu după mulți ani și va produce un curent de aer care va scoate de pe podium fie pe Blabla Blaj fie pe CSOV.
Tot situația asta va diminua oarecum șansele CSML de a ajunge în primele 4, chiar dacă echipa pare mai bună decât cea de anul trecut.

Pentru locul 8, ultimul din prima grupă a fazei 2, se vor lupta 4 echipe: FCAg, Știința, U Cluj Np și CSMB, prima având șanse mai bune.
În oglindă, una din ele va retrograda, cu FCAg ceva mai departe de ghinion. Oricare va fi ultima echipă, este o mare probabilitate să mai existe cel puțin un abandon din DIVA în timpul campionatului, deci acea echipă ultimă ar putea scăpa de retrogradare.

Din nou nu putem fi siguri că toate echipele se bazează pe fondurile promise la începutul campionatului. Țara va trece printr-o criză financiară gravă și ne putem trezi că se taie brusc fondurile pentru sporturi.

ottobroker.ro

Estimăm că după Faza 2 clasamentul va fi cam la fel. Problema gravă e că idioții lui Universitalu Cojocaru au dat-o foarte tare cu oiștea-n gard în legătură cu Faza 2, adică cea de după tradiționalele tur-retur. Așa cum o prezintă ei în programul competițional, Faza 2 nu are nicio noimă. Exprimarea că „Echipele vor juca în grupe după sistemul play-off și play-out” nu are nicio noimă. Nu există un anume sistem play-off, ci mai multe, iar tâmpenia de „sistem play-out” nu există deloc.

Nu numai că imbecilii din federație nu explică ce sistem au în tărtăcuțe, dar în regulament apare și o zăpăceală uriașă, pentru că – țineți-vă bine! – Faza 2 va conține Faza 1, Faza 2 și Faza 3! ?
ATÂTA-S DE PROȘTI! ATÂTA-S DE PROȘTI! Vă dați seama că acest sistem imbecil a fost aprobat de vreo 150 de proști la Adunarea Generală?

Și proștii funcționează cu mare ură și cu mare dispreț față de deștepți. Și de aia nu avem autostrăzi ?

Comentezi?