DIVA (F) Etapa 1.8 (1) | Meciul etapei * Baciu face 35p în 4 seturi! Dar asta nu scutește Medgidia de o înfrângere dureroasă acasă * Ljubičić tace și face * Dacia Mioveni în sferturile CUPRO * Sfârșitul lumii

magnolia.ro/

 

CS Medgidia – CSO Voluntari NEREGULAMENTAR 1 – 3 (23-25, 25-19, 23-25, 20-25)

În primul set, s-au luptat opusa Baciu (Medgidia) cu extrema Dan (CSOV). Baciu a făcut 11p (!), ceea ce multe alte jucătoare nu fac în 3 seturi, dar și Dan a făcut 7p. În setul 2, ambele jucătoare au căzut, dar Baciu a fost ajutată de extrema Trică. Fazele lungi s-au înmulțit, adică a scăzut mult eficiența atacului ambelor echipe până la 27%. A fost rândul oaspetelor să greșească neforțat mai mult.

Setul 3 a fost echilibrat, cu gazdele stând ușor în urma oaspetelor și egalând la 23-23. Gazdele pierd setul prin 2 greșeli naive. Baciu – Uattara: 10-8. Setul 4 a cam repetat setul 3. Din nou gazdele au alergat în urma oaspetelor, dar fără folos. Baciu – Uattara 9-7.

Baciu a realizat azi o performanță cu totul neobișnuită: 35p în 4 seturi, dar asta nu a ajutat echipei să câștige meciul. Încă nu pricepem de ce Rus e titulară la Medgidia, azi având iar bilanț negativ (minus 2p). Chiar dacă extrema Hodorogea nu mai joacă la fel de bine ca înainte de măritiș, slaba 25% eficiență în atac e mai bună decât 13%! Aritmetica, Voinea!

klap.ro

De partea cealaltă, la Voluntari, opusa Vuković (deci omul de făcut puncte), abia a făcut 9p în 4 seturi și eficiență 27%, foarte slab.
Cu toate acestea, Voluntarii cu antrenorul Ljubičić, sunt o echipă care dă sensația că tace și face. Victoria de azi de la Medgidia va cântări mult în clasament. Și pentru Medgidia, care ne arată slăbiciuni nebănuite.

Cea mai bună jucătoare, cea mai bună marcatoare și cel mai eficient atac: Ioana Baciu (#10 opusă Medgidia), 35p!! 46% eficiență a atacului
Cea mai bună de la CSOV și cea mai bună recepție: Eli Uattara (#10 extremă), 22p, 38%
Cele mai slabe jucătoare: Ramona Rus (#11 extremă Medgidia) și Dijana Vuković (#12 opusă CSOV)

Pe îNȘelaru îl iertăm azi, că se vede că s-a chinuit mult să spună corect „Onyejekwe” și i-a ieșit de multe ori. La fel și cu „Kapelovies”. Semn că vine sfârșitul lumii! 😂 Probabil și-a angajat un antrenor de vorbire, vreun lingvist.

Meci restant din Cupa RO:

ottobroker.ro

U NTT Data Cluj Np – Dacia Mioveni NEREGULAMENTAR, CU GAZDĂ INVERSATĂ 0 – 3 (18-25, 20-25, 19-25)

Cea mai bună jucătoare: Sara Ranković (#14 coordonatoare Dacia)
Cea mai bună marcatoare: Romana Kriskova (#13 opusă Dacia), 15p, 46%

Dacia Mioveni se califică în sferturi, unde va juca contra Blabla Blaj.

Comentezi?